TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

Müthiş keyif alarak izlediğimiz bir bölüm oldu. Foto Abdullah döndü, Hamdi ağa döndü eski Filinta kadrosu tamamlandı. Bu bölüm Hakan Kurtaş'a hayran kaldım yeminle. Halbuki ilk başlarda adama kıl oluyordum çıkmasını falan isterken şimdi öyle bir role büründü ki keyifle izliyorum. Son sahne nefeslerimizi kesti. Garbis bölümün kuşkusuz yıldızıydı. Tüm karakterler şov yaptı ulan bu bölüm. Ama ne olursa olsun Garbis'e ayrı bir sempatim var. Karizma dehşet. Bu bölüm güzel kullandılar adamı. Miloş'un yerini öğrenme sahnesinde iki adamı duvarı yapıştırdı ya bi ayaklandım, bi gaza geldim anlatamam. Bıçak Ali faytonu durdurdu ama yine Miloş çarşafın içinden "ceee" yaptı. Çocuğuda Miloş'un kucağındaydı, ilk defa görme fırsatı oldu bakalım nolcak.

Cok efsane bir bolumdu yorumumu sonra yapacagim.

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon finalini yoğunlukdan dolayı birkaç gün önce izledim biraz değerlendirim.

Normal bölümlerimiz tam 5 sezon finali gücündeydi şimdi asıl sezon finali bölümündende beklenti büyüktü haliyle. En ince ayrıntısına kadar titizlikle yazılıp çekilmiş bölüm. Aksiyon zaten bir an olsun düşmüyor. Yüzünü görmediğimiz ve önümüzdeki sezonda yeni kötü karakterimizi sezon finalinde izledik. Cemil karakterini yeni sezonda yeni kötümüzün safında izleyeceğiz. Hakan Yufkacıgil ekranlarda en iyi oyunculardan birisi, yeni sezonda da olacak olmasına müthiş sevindim. Süreyya karakteriyle Nur Fettahoğlu'na tamamen veda ettik. Gönül isterdiki son kez o karakteri Nur hanımdan izleyelim ama olmadı neyse Filinta'nın ilk 2 sezonunda oynadığı Süreyya rolüyle en sevilen karakteridi benim açımdan. Bunun yanı sıra ölümlerin ardı arkası kesilmedi tabii. Feriha Nur karakterinede veda ettik. Aslında ölmesine sevdindim çünkü ilk başta o karakteri İpek Olcay gibi usta bir oyuncudan izlemiştik ama 1 bölümlük oldu, o rol için Ufak Kaplan hanım getirildi pek adepta olamadı karaktere ben ısınamamıştım. Çerkes Hasan'ın intikamı alındı mükemmel bi sahneydi. İçim eridi. Akbar Eyyam'da verilen görevlerini yerine getiremediği için yeri söylenerek yakalandı ve öldürüldü tabi bunun yanından Miloş'da vardı ama Miloş yine yaptı yapacağını güya kalp krizi süsü verildi ama ölmedi tabii ki 3. sezonda da karşımızda olacaktır. :X Farah karakteri için ayrı değineceğim. Kesinlikle ama kesinlikle Altuğ Küçük'ten sonra gelen Ömer Genç ve Kalem Erbabı ekibi Farah karakterini hiç iyi yazamadı. Kadın başrol ama dizide en az rol alan isimdi. Bunun yanı sıra Mustafa ile aşkını izleyemedik. Oysa Altuğ Küçük bey harika bir karakter oluşturmuştu ama maalesef çöpe atıldı karakter. Birde Mustafa karakterine gelelim. Farah birinci vuruluşunda hastanede Mustafa'ya seni seviyorum dedi ama Mustafa sadece bende demekle yetindi eyvallah dedik sezon finalinde ikinci kez vurulan Farah son sözünde yine Mustafa'ya seni seviyorum dedi ama Mustafa efendi öyle kala kaldı. Taam eyvallah onca ölümlerden sonra şaşa kaldın ama bari orda seni seviyorum diyebilseydin. Birde şöyle bir izlenime kapıldım. Şimdi efendi Miloş Süreyya ve Feriha Nur'u kafadan vururken' Farah'ı sırtından vurdu ve bu bence çok dikkat edilmesi gereken bir nokta. Farah karakteri için açık kapı bırakıldığını düşünüyorum önümüzdeki sezonda Farah'ı yine izleyebiliriz bence. (İNŞALLAH) Leyla'nın ölümüne üzüldüm. :( Son nefesinde şehadet getirdi ve öldü. Güzel bir sahneydi oda. Ve son sahne. Efsaneydi be efsane. Galatada av electro mix müziği eşliğinde Mustafa ve Ali savaşa gittiler milyon kez izlerim ben o sahneyi.