Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ah şöyle özgün olŞuanda hersey karışık birisi Leylayi oldurmek ister biri Akpari yakalatmayi bakalim neler olacak.Ahada Leylayı yakaladılar @Polat Şaşmaz![]()
Ah şöyle özgün olŞuanda hersey karışık birisi Leylayi oldurmek ister biri Akpari yakalatmayi bakalim neler olacak.Ahada Leylayı yakaladılar @Polat Şaşmaz![]()
Sen kendini duzelt onceAh şöyle özgün ol![]()
Yoruma gelme tabi.sssshay amk ne var bitiriyonuz! ağlıcam resmen o moddayım her hafta bölüm sonunda hayatımdan bir parça gitmiş gibi geliyor ve şu an çok mutsuzum. keşke bi ilaç olsa sadece filinta bittiğinde uyumak ve başladığında uyanmak istiyorum. abi sizde olaylar hiç bitmez mi be her saniye olay, aksiyon, ne ararsan hepsi bir çeşit.
miloş her hafta nasıl farklı farklı usataca planlar yapabiliyor. mu-az-zam! farah'ı ekibine almayı başardı. ama ben farah'ın planı olduğunu düşünüyorum. leyla'nın muhbirliğini ıspatlamak için teşkilata geri döndü bence. farah, mustafa'ların evine gidip leyla'yı konuşturmaya çalışmasında mustafa gelip silahı farah'a tuttu ya, yakışmadı sana mustafa hiç hemde. farah'da çok güzel bir şer söyledi: "Eğer ben olsaydım ne olursa olsun o silahı sana tutmazdım" (gibi bir cümleydi) kalbimi sızlattı. kızın oyunculuğuda acayip iyi. mimiklerini çok iyi kullanıyor. etikilenmemek elde değil hani. mustafa son bölümlerde zaten farah'a çok soğuk davranıyor. sadece farah'ın aşkı gerçek, mustafa'nın yaşadıklarıda kolay şeyler değil adamın beyin error vaziyette, aşkı düşünecek değil oda haklı biryerde.benim hep istediğim şeyler bir bir olmaya başlıyor demekki doğru şeyler düşünüyorum senaristlerde seyircinin isteyeceği şeyleri iyi biliyor ve ona göre kurgu çıkartıyor. farah'ın teşkilata dönüp mustafa'lara karşı mücadele vermesini istiyorum daha sonra ise o mücadeleler aslında mustafaların lehine olacak tabii ama mustafa'lar bunu bilmicek daha sonra ise gerçekler bir bir orataya çıkacak. katil ve muhbir olarak bildikleri farah sayesinde içlerini temizlicekler. yani bu beklentim. şu an sadece farah'ın teşkilata girmesi beklentimi doğur çıkardı. bakalım akabinde neler olacak.
akbar iyice köşeye sıkıştı. ali'yi sırtından vurdu ama mustafa'da peşlerindeydi. fragmanda da zaten mustafa yetişiyor ve akbar'ı yakalıyorlar. süreyya'nın 54 yada 55'de kesin dönüş yapacağını düşünüyorum. yüzünü göstermeden fazla ilerletemezler zaten. oda döndüğünde dizi varya çığrından çıkacak.
bu bölüm eski müziklerde kullanıldı, efsanelik kattı. çok izlemiştim müzikleri. özellikle boris'in müzikleri çok sık kullanıldı bölümde. her şey süperdi. yarın erken kalkmasam şu an youtube başında bölümün yüklenmesini bekleyip izlerdim sabaha kadar ama iş iş iş.![]()