Vay destan yazmisYine olağanüstü bir bölümle karşı karşıyayız. Miloş'un baston silah çıktı ya la ağzım açık kaldı hastasıyım Filinta'nın ya ötesi yok. Abdulhamit'i muhteşem anlatıyorlar. İnanılmaz zeki ve merhamet dolu birisi. Düşüncelerine hayranım. Ancak bu kadar anlatılabilirdi kalemine sağlık Alican Yaraş! Önünde eğiliyorum... Mustafa, Farah'ı teşkilatın içine yerleştirdi Farah'ında geçmişini biliyoruz savaşcı ve zeki kadın işin altından kalkacaktır. Leyla verilen görev ile aşkı arasında kaldı ve tercihini aşktan yana kullandı. Şaşırmadım çünkü Mustafa benim eşim olsa öl dese ölürüm lan. Gerçi Leyla yine dört ayak üstüne düştü normalde Miloş affetmezdi bu hareketi ama hesaba katmadıkları Akbar vardı. Adam Zozan tarafından yatağın altına bomba yerleştirmiş büyük ihtimal patlıcak hastane havaya uçacak. Leyla'da Miloş tarafından ölmekten kurtulmuş olacak. İşte bu zeka ve usta işidir senaristlerimizin önünde bir kez daha eğiliyorum. Bu arada Abdülhamit Han'ın yeni müziği 10 numara olmuş ayrıca birkaç yeni müzik daha var şahane hepsi.Daha anlatıcak epey olay var ama reklam bitmek üzere.
Ins kardesim.Vuhuuu şahaneydi beee.Ruslar mort oldu. Rüştü paşa'ya yol verildi.
Hastane patlatıldı ama orda bi geçmiş zaman var. Mustafa yine zekasını konuşturmuştur yaralılar varken o bombayı patlatmasına müsade etmesi beklenemez. Bu bölüm çok ilgi çekiciydi yarın yeniden +4 leriz gibime geliyor.