17 oy fena değil ama bir okadarda oy belirtmeyen oldu galibaBaktım az oy alacaktı Mecüc![]()
Okumadım deme dediğin için okumadım demiyorum17 oy fena değil ama bir okadarda oy belirtmeyen oldu galiba
Şimdi açık sözlü ol, senin oyun kime olurdu? Sakın okumadım deme![]()
Ama okudum da demiyorsun...Okumadım deme dediğin için okumadım demiyorum![]()
Onu da demiyorum ama göz gezdirdim az çok neticede yazılar bana geliyorAma okudum da demiyorsun...![]()
Keşke bu soruyu çok önceden sorsaydımOkumadım deme dediğin için okumadım demiyorum![]()
Bizim en büyük düşmanımız üşengeçlik.Onu da demiyorum ama göz gezdirdim az çok neticede yazılar bana geliyor![]()
Ben oy kullanmıyorum neticede kullansam okurdum düzgünce üşenmemKeşke bu soruyu çok önceden sorsaydım
Şaşırdım mı? Hayır![]()
Aynen okumak lazım neticede kocaman insanlarızBizim en büyük düşmanımız üşengeçlik.Bizim diyorum çünkü ben de bazen üşeniyorum, yapmayın arkadaş üşenmeyin okuyun.
![]()
Kesinlikle öküz gibi olduk evlenme çağındayız.Ben oy kullanmıyorum neticede kullansam okurdum düzgünce üşenmem
Aynen okumak lazım neticede kocaman insanlarız![]()
Düğünüme gelir misinKesinlikle öküz gibi olduk evlenme çağındayız.Bak sen askere gidecen benim de zamanım gelmiş ama biz hala okumuyoruz. Olmaaaz.
![]()
![]()
Ben sana çikolata getiririmDüğünüme gelir misin![]()
Benle işi bitmedi aslında asker dizisi yazmamı bekliyor yeni sezonda
Konuya harika attım kışkırtmalara müsaade etmez Deniz.Benle işi bitmedi aslında asker dizisi yazmamı bekliyor yeni sezonda![]()
Yakında konu açma orucunu bozacakmısın? Merakla bekliyorum ilk konunubakalım ne olacak
![]()
Bilmem olsun hele o zaman düşünürüz.Düğünüme gelir misin![]()
Gözüme perde inmiş gibi oldu şimdi gördümKonuya harika attım kışkırtmalara müsaade etmez Deniz.
Ayrıca bu konu da reytinglere dahil olacak ona göre hareket edin.![]()
Adamsın
Yani daha çok yorum yapsın herkes demek istemiş Reyting sonuçtaGözüme perde inmiş gibi oldu şimdi gördüm
ona göre hareket edin derken? @denizz19 gör işte ben olmasam bukadar kitleye hitap edemezdin, Aserat'a görmüş gerçekleri![]()