Tolstoy'u tebrik edecek bana teşekkür edecek oy verenlere falan Ayrıca konuya bakmış ama yazmamışnekadar fenasın ya
Bu arada Serhan kimi tebrik edecek?
hem o havalı artık, baksana foruma uğramış konuya uğramamış
@S.G.A.T.
Tolstoy'u tebrik edecek bana teşekkür edecek oy verenlere falan Ayrıca konuya bakmış ama yazmamışnekadar fenasın ya
Bu arada Serhan kimi tebrik edecek?
hem o havalı artık, baksana foruma uğramış konuya uğramamış
@S.G.A.T.
Sana ve bana demiş ama fark varAdamsın
Yani daha çok yorum yapsın herkes demek istemiş Reyting sonuçta
Havalı olduğu dahada netleşmiş. Kazandığını görüp yorum yapmamak 😱Tolstoy'u tebrik edecek bana teşekkür edecek oy verenlere falan Ayrıca konuya bakmış ama yazmamış
O saf Ne dediğini bilmiyoSana ve bana demiş ama fark var
Benden ödül istiyor Fikir Adamı yazısı yapıştırılsın diyorSana ve bana demiş ama fark var
Havalı olduğu dahada netleşmiş. Kazandığını görüp yorum yapmamak 😱
Hadi yoruma vakti yok bir harika atıp sonra gelirdi
hahhahhaha dahada havalanmak içinO saf Ne dediğini bilmiyo
Benden ödül istiyor Fikir Adamı yazısı yapıştırılsın diyor
Öyle istiyor evethahhahhaha dahada havalanmak için
Benim gibi kapak fotosu yap ama o illa isminin yanına ister kesin
Aaa nasıl akıl edip de geldin kutlamaya TEŞEKKÜRLER
Kız sinema zaten Tolstoy'un@S.G.A.T. tebrik ediyorum serhancım kazanmana sevindim @Tolstoyevski sende çok ama iyi yarıştın senin cevaplarını ilgiyle okudum ama bu son konuda sinemayı daha güzel savunana vermek istedim 😉
@denizz19 bonişim emeğine sağlık harika bir yarışma oldu çok eğlendim çok
Bakalım karşılık verebilecek mi sana
İyi para takarsan çağırırımTabi ki çağırmayacaksın farklı bir şey beklemiyorum ben de zaten.
Teşekkür ederim Buğra
Eyvallah bro
Teşekkürler@S.G.A.T. tebrik ediyorum serhancım kazanmana sevindim @Tolstoyevski sende çok ama iyi yarıştın senin cevaplarını ilgiyle okudum olmalı ne yapalım kısmet değilmiş😉 ama güzel sinemayı güzel savunmuştun sen
@denizz19 bonişim emeğine sağlık harika bir yarışma oldu çok eğlendim çok
Teşekkürler TurkuazzTebrikler @S.G.A.T. iyi bir yarışma olmuş @Tolstoyevski sanada Tebrikler oldukça başarılıydın @denizz19 sanada Tebrikler iyi bir yarışma oldu bazı haftalar oylama yapmak kolay olmadı çekişmeli haftalar oldu,emeğine sağlık oldukça başarılıydın
Sağolasın
teşekkürlerTahmin ettiğim gibi sinemayı @Tolstoyevski savunmuş. Gerçekten de hakkıyla savundun, tam benim istediğm şekilde tezler sundun. Zaten anladım okurken yazım şeklinden sen olduğunu. Oyumu da kaptın bu sayede. Ama herkes sinemaya bu ölçüde bakmıyor tabi.
@S.G.A.T. da önceden dediğim gibi konusu bana göre dezavantajlı olmasına rağmen elinden geleni yaptı ve halk da bunu görmüş ki tercihini bu yönde kullanmış. İkinize de tebrikler dostlar.
@denizz19 senin de ellerine sağlık. Zor ve uğraştırıcı bir yarışmayı biraz geç de olsa layığıyla bitirdin.
teşekkürler admincim@S.G.A.T. tebrikler. @Tolstoyevski sana da keza, finale çıkmak da önemlidir.
Emeklerine sağlık sultanım @denizz19.
Reytingler yarın gelecek bu arada çıkacağım şimdi yarın akşama kaldı.