17 oy fena değil ama bir okadarda oy belirtmeyen oldu galibaBaktım az oy alacaktı Mecüc
Okumadım deme dediğin için okumadım demiyorum17 oy fena değil ama bir okadarda oy belirtmeyen oldu galiba
Şimdi açık sözlü ol, senin oyun kime olurdu? Sakın okumadım deme
Ama okudum da demiyorsun...Okumadım deme dediğin için okumadım demiyorum
Onu da demiyorum ama göz gezdirdim az çok neticede yazılar bana geliyorAma okudum da demiyorsun...
Keşke bu soruyu çok önceden sorsaydımOkumadım deme dediğin için okumadım demiyorum
Bizim en büyük düşmanımız üşengeçlik. Bizim diyorum çünkü ben de bazen üşeniyorum, yapmayın arkadaş üşenmeyin okuyun.Onu da demiyorum ama göz gezdirdim az çok neticede yazılar bana geliyor
Ben oy kullanmıyorum neticede kullansam okurdum düzgünce üşenmemKeşke bu soruyu çok önceden sorsaydım
Şaşırdım mı? Hayır
Aynen okumak lazım neticede kocaman insanlarızBizim en büyük düşmanımız üşengeçlik. Bizim diyorum çünkü ben de bazen üşeniyorum, yapmayın arkadaş üşenmeyin okuyun.
Kesinlikle öküz gibi olduk evlenme çağındayız. Bak sen askere gidecen benim de zamanım gelmiş ama biz hala okumuyoruz. Olmaaaz.Ben oy kullanmıyorum neticede kullansam okurdum düzgünce üşenmem
Aynen okumak lazım neticede kocaman insanlarız
Düğünüme gelir misinKesinlikle öküz gibi olduk evlenme çağındayız. Bak sen askere gidecen benim de zamanım gelmiş ama biz hala okumuyoruz. Olmaaaz.
Ben sana çikolata getiririmDüğünüme gelir misin
Benle işi bitmedi aslında asker dizisi yazmamı bekliyor yeni sezonda
Konuya harika attım kışkırtmalara müsaade etmez Deniz.Benle işi bitmedi aslında asker dizisi yazmamı bekliyor yeni sezonda
Yakında konu açma orucunu bozacakmısın? Merakla bekliyorum ilk konunu bakalım ne olacak
Bilmem olsun hele o zaman düşünürüz.Düğünüme gelir misin
Gözüme perde inmiş gibi oldu şimdi gördümKonuya harika attım kışkırtmalara müsaade etmez Deniz.
Ayrıca bu konu da reytinglere dahil olacak ona göre hareket edin.
Adamsın
Yani daha çok yorum yapsın herkes demek istemiş Reyting sonuçtaGözüme perde inmiş gibi oldu şimdi gördüm
ona göre hareket edin derken? @denizz19 gör işte ben olmasam bukadar kitleye hitap edemezdin, Aserat'a görmüş gerçekleri