eTV ekranlarında yayınlamaya başladığım ve hem hazırlayıp hem de sunarken oldukça keyif aldığım Fikir Cambazı'nın sonuna geldik. Kanal sahibimiz @Aserat öncelikle kendisine teşekkür ediyorum projenin temsilen fikir babası kendisidir.
Yarışmamıza katılıp her türlü desteği veren tüm arkadaşlarıma, değerli oylarıyla her hafta bizleri yalnız bırakmayan halk jürimize öncelikle teşekkürlerimi bir borç olarak görüyorum.
Yarışmamızın finali bazı sebeplerden kaynaklı olarak geç yayınlansa da iyi kötü mutlu sona kavuştuk ve haftalar sonra zirve yarışında @S.G.A.T. ve @Tolstoyevski arkadaşlarımızı ağırladık. Ancak bu maçın tek Galibi var ki şimdi verilen oylarla kazananı açıklıyorum.
Yecüc (S.G.A.T.) - @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @Yiğitt @gözlemci @Ahmed @YıldırıM @GAY1i @turkuazz @xBUGRAx @Dosi (Toplam 10 OY)
Mecüc (Tolstoyevski) - @MEnes @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLegenD @vadikızı @HachiKo @Aserat (Toplam 7 OY)
Veee haftalar süren yarışın galibi sevgili Serhan olurken sevgili Erkin ise çok iyi bir yarış çıkararak başarısını kanıtladı. TEBRİKLER...
Son düzenleme: