Bitsin, yaza toptan izlerim. Öyle toplu izlemeyi daha çok seviyorum.Olsun, fragman çok kaliteli izle.
Bitsin, yaza toptan izlerim. Öyle toplu izlemeyi daha çok seviyorum.
Neden?O zaman seni bu konudan mümkün olduğunca uzak tutmamız lazım.
Doğru düzgün izleyen olmayınca içimden gelmiyor.
Doğru düzgün izleyen olmayınca içimden gelmiyor.
Mesela ben. İzledim ama yorum yapmadım.İzleyen var da yorum yapmıyor hiçbiri.
Mesela ben. İzledim ama yorum yapmadım.
Evet yapardım normalde niyeyse yapmadım bu sefer. Bölüm çok iyiydi oyunculuklar gerçekten müthişti özellikle SMK. Ama final yapacağız diye olaylar çok hızlı geçildi ve bir anda kendimizi başka bir şeyin içinde bulduk. Planlandığı gibi 3 sezon olmalıydı ve böyle 3 4 bölüme sıkışmamalıydı. Bu yönden tadım kaçtı bazı durumların altı boş kaldı. Ama finali bekliyorum tabi güzel olacaktır.Aslında sen normalde uzun uzun yorum yapardın, oyunculukları falan sıvardın. Şaşırttın.
Evet yapardım normalde niyeyse yapmadım bu sefer. Bölüm çok iyiydi oyunculuklar gerçekten müthişti özellikle SMK. Ama final yapacağız diye olaylar çok hızlı geçildi ve bir anda kendimizi başka bir şeyin içinde bulduk. Planlandığı gibi 3 sezon olmalıydı ve böyle 3 4 bölüme sıkışmamalıydı. Bu yönden tadım kaçtı bazı durumların altı boş kaldı. Ama finali bekliyorum tabi güzel olacaktır.
Fragman uçuyor müzikle birlikte. Bitişe varacağımızı artık iyice anlıyoruz. Çığırından çıkmış karkaterler ve olaylar. Hadi hayırlısı sonu ne olacak bakalım.9. Bölüm Fragmanı ve Fi Macerası - Duru yayınlanmış
@Aserat @Sherlock @MEnes @xemrexxx @cookies @yatutarsa @S.G.A.T. @destere @turkuazz @mesmeso61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?