PuhuTV Fi - Dizi Yorumları

2-3bölüm yorumları
iyi bir bölümdü.dizide Ozan Güven oldukça iyi..Mehmet Gürsün iyi oyuncu aslında ama bu dizide sanki biraz daha iyi olabirdi..Özge Özpirinççi sanırım tek bölümlük diziye dahil olmuş.bu arada Duru'nun dans arkadaşıyla çekişme halinde olmaları dizinin beklenilmeyen durumlarından oldu.Can ile Duru öpüşmeside hiç beklenmedik bir durumdu.öbür bölümlerde daha karışık durumlar olabilir.

1x4
Dizi boooomboş bir şekilde boooomboş bir yere gidiyor. Tamamen bırakmama ramak kaldı. Olaylar çok yapay. Tek ilgimi çeken hikaye Bilge'nin hikayesi o da bir bölümde beş dakika falan var. Diziye şimdilik devam etmeyeceğim önümüzdeki haftalarda-aylarda izleyesim gelirse bakarım yine.

1x6

İyice zayıfladı dizi. Tipik Türk dizisi kıvamına döndü. Tek farkı az bölüm olması ve süresinin biraz daha kısa olması. Yine de süresi 1 saatin üstünde ve boş bakışma tarzı gereksiz uzun, yavaş çekimler mevcut.

Devam etmeyi düşünmüyorum ama belli de olmaz.

Sıla'nın önce evlenme teklifini kabul etmesi ardından bu kadar çabuk vazgeçmesi hiç tatmin edici değildi. Kötü bir sahneydi.

Deniz sen de ne itici adamsın. Can canavarını sempatik gösteriyor bu iticiliğin.

6/10

1x5

Bir saatlik dizi yapmışlar ama hala uyku getiriyor bu dizi. Sıkıcı, yavaş, merak uyandırmıyor.

Bu bölüm bir sahnede bale yapan sakallı çocuk iki kızın elindeki tableti aniden istiyor: Tableti versene! Ve kız da hayırdır ne iş demeden veriyor. Bu kadar basit, bu kadar rezalet bir diyalog olamaz. Diziden soğuttu resmen ki ilk basitlikleri de değil bu.

Ayrıca her sahnede müzik olmak zorunda değil. Bunu da idrak etmeleri gerek.

Ben uyudum bölümü izlerken zaten. 5/10

1x7

6. bölüm nispeten durağandı, ama bu bölüm bayağı güzel olmuş. Tabii önemli şeylerin yaşanması da bunda etkiliydi.

Can canlı yayında akıl hastanesinde yattığını açıkladı. Tabii bundan sonra Duru'nun peşinden New York'a gidip kimselere görünmeyecekti, ama Eti yüzünden tüm planları yerle bir oldu.

Duru da gitme-gitmeme dilemması yaşadıktan sonra bileti yırtıp attı ve Can'ın kendisine aşık olduğunu da anladı. Artık ona eskisine göre daha mesafeli yaklaşan bir Duru izleyeceğimizi düşünüyorum. Serenay Sarıkaya da bu çelişkiyi mimikleriyle iyi yansıttı, bu dizi onun için dönüm noktası olacak belli.

Can'ın anne ve babası olarak bilinen insanların düzmece çıkması Özge gibi bana da büyük sürpriz oldu.

Ve Bilge öyle güzel sorular sordu ki. Bence Can programın sunuculuğunu ona devretsin. Bu arada Büşra Develi, çok tatlısın.
8.5/10

1x1

İlk bölüm biraz durgundu, abartı yorumlar için biraz hayal kırıklığı oldu. Ama anladığım kadarıyla 2. bölümle birlikte dizi açılacak. Ozan Güven muhteşemdi, çok beğendim. Zaten ilk bölüm tamamen onun üzerine kuruluydu. Mehmet Günsür ve Serenay'ı pek göremesek de özlemişim bir yapımda görmeyi. Berrak Tüzünataç'ın ne işi var ya?
Bu kadına nedense sinir oluyorum, ağzını aça aça ''Aylin'' deyişi sinirlerimi zıplatıyor.

Diğer bölümleri de yaya yaya izlerim, acelem yok. 2. bölümle birlikte umarım beklentimi karşılar.

7/10

1x2

İlk bölüme göre kesinlikle çok daha iyi bölümdü.
Özge Özpirinççi'yi görmek de güzel.

Özge işten kovuldu, iyi oldu. Can bir işe yaradı ama o da Can'ın kuyusunu kazacak gibi. Sadık'a anlatacak bence her şeyi, ortalık iyice karışır bu gidişle. Büşra Develi dizide çok tatlı ya, eski dizilerdeki tipiyle alakası yok.

3. bölümü de gün içerisinde izlerim.

8.5/10

7. bölüm çok iyiydi ve önemli olaylar yaşandı, bence ona da bir şans vermelisin.

1x3

Dizi biraz yavaş ilerliyor, bu tarz dizileri pek sevmem ama yine de bağlıyor gibi beni. Dizide ''OHAAA'' diye kaldığım sahneye değiniyorum hemen

Bilge ve Murat'ın yatması, daha sonra Murat'ın sevgilisinin bunları yatakta basması ve Bilge'ye or...u demesi.
Bölüme kesinlikle damga vuran sahneydi.

Özgeyle Sadık arasında bir şey olacak diye bekledim de olmadı, ileriki bölümlerde olur mu olur şaşırmam.
Özge, Sadık'tan magazin sitesi kurmasını ve o siteyi kendisinin yönlendirmesini, o zaman Can'la ilgili dosyayı hazırlayacağını söyledi.

8.5/10

1x8

Bu bölüm mafya aleminin kraliçesi Songül Umman var, her ne yapıyorsan bırak ve hemen izle.
@xemrexxx

Daha önceden açıklanmadığı için çok büyük sürpriz oldu Poyraz'dan bu kadar kısa bir süre sonra görmek. Üstelik iyice güzelleşmiş. Gerçi birkaç cümle yazmışlar ama görmek bile yetti.

Duru'nun Can'a dişini göstereceğini biliyordum ama parmak arasına bıçak saplamaları ben bile beklemiyordum. Gerçi bu tutumunu ancak bölüm sonuna kadar sürdürebildi ve Can'ın dudaklarına yapıştı. Bu kızın gelgit akıllı olduğundan şüphelenmeye başladım.

Özge ve SMK aşkı da yavaş yavaş başlayacak gibi görünüyor. Ama kabul etmek lazım yakışıyorlar.

Bu arada reality programlarının 15 reyting alması ve Can Manay'ın genç kızlar tarafından çığlıklarla karşılanması hikayenin alternatif bir Türkiye'de geçtiği düşüncemi güçlendirdi.

Geçen bölüme göre daha olaysız geçti ama beğendim. Özellikle sanat merkezindeki ufak müzikal performans çok iyiydi.
8/10

Songül Umman bölümü izlemek için yeterli bir sebep.

Songül mü.

1x9

Yine iyi bölümdü. Can her şekilde istediğini alıyor helal olsun gerçekten.

Özge'nin rahat durmaması yüzünden Sadık ile araları bozulacak belli. Tam yakınlaşmışken kötü oldu diyebilirim. Bu arada Özge-Furkan ilişkisi de sık sık güldürüyor.

Can da artık Duru'yu elde etmek için klasik yöntem yerine kendini masum gösterip Duru'yu aldatan kadınmış gibi göstermeye başladı, helalimi tekrarlıyorum.

Serenay Sarıkaya'yı önceden sevmezdim ama burada hakkı yenilmeyecek kadar iyi bir performans gösteriyor, Duru'nun tereddütlerini yansıtma konusunda çok başarılı. Can'a bıçağı saplaması da sürpriz olmadı, cinnet geçireceği belliydi.

Bilge ve Eti sahnesi de güzeldi, sevdiğim kadın karakterlerin ortak bir amaçta birleşmelerine bayılıyorum.
8/10

Evet hatta bu da yer aldığı sahneden bir resim. Ama 82 bölümün koca efsanesini 3-4 cümleyle geçiştirmişler, bu yüzden biraz darıldım. .ss

Bu dizide psikologla psikyatrist ayrimini bilmiyolar ulan
@Forumdash bu hatayi nasil yaptiniz

8 ve 9 yayınlanmış ama ben izleyemeyeceğim lanet olsun.

Ayy süper taklitler olmuşş bayıldımm

Bende dün 7.bölümü izledim Cem yılmaz sahnesi kısada olsa süperdi yaa bölümde pek hareket olmasada güzeldi Denizin eski sevgilisi çıktı ortaya Denizin Duruya neden Şöhret konusunda tepkili olduğunu anladık onunda eski sevgilisi gibi olsun istemiyor ama Duru dinlemedi bakalım neler olacak

kendisini en son mafya aleminin kraliçesi olarak bırakmıştık şimdi gördüm çok mutlu oldum