oranlar :Türk kültürüyle alakasız olduğunu düşündüğüm proje.İnsanlar kaliteli olanın Amerikan dizileri gibi olmak olduğunu sanıyorlar
sen : 1.70
berabere: 2.90
@Tolstoyevski : 2.10
oranlar :Türk kültürüyle alakasız olduğunu düşündüğüm proje.İnsanlar kaliteli olanın Amerikan dizileri gibi olmak olduğunu sanıyorlar
başka işiniz gücünüzmü yok nette yayınlanan türk dizisi izliyorsunuzilk 3 bölümü izledim Can Manay karakteri efsane olmuşMehmet Günsurun karakteri gıcık olmuş ne ka üzüldüm anlatamam size @Bully @yatutarsa21 yıl öncesine flashbackler yaparsak çok da güzel olacak , Büşra Develi 3.bölümde açıldı hem rolü açıldı hem kendisi @Billy Kane izlemeli benceonun dışında özge özprinççci @destere nin seveceği yeteneklerini gösterdi @mrt-06 ile ben çok daha önce keşfetmiştik@Çiğdem- sen izleme spoi kutusunu aç ama resim var sadece
neyse;
1.bölüm : 8.3 point
2.bölüm: 8.5 point
3.bölüm: 9.5 point (büşra develi için)
nette olunca daha kaliteli olmuş
Ben haftasonu bakacaktım da işte fırsat olmadı konserdi, yönetim işleriydi derken, en kısa sürede izleyeceğim inşallah
hahah ayy şunun tipine bak @destere versen bunları hangisi kız ayırt edemez ayollBen haftasonu bakacaktım da işte fırsat olmadı konserdi, yönetim işleriydi derken, en kısa sürede izleyeceğim inşallah
Kaçar mı hiç bu kalite, sen de izlemelisin
zaten ayırt etmiyor ki totoş meme gördü mü atılıyor
Bu aralar kim açılsa laf ediyosun noldu lo 😱 Senin su an kalpten gitmen gerekiyodu Mehmedi boyle gorunce😱Mehmet Gunsürr bu ne hall aaaa
bi ara bu mehmetin youtubede dizisi olcakti noldu o is hani arkeologmu ne olcaktizaten ayırt etmiyor ki totoş meme gördü mü atılıyor
bilmem bir @yatutarsa ya soralımbi ara bu mehmetin youtubede dizisi olcakti noldu o is hani arkeologmu ne olcakti
Bu aralar kim açılsa laf ediyosun noldu lo 😱 Senin su an kalpten gitmen gerekiyodu Mehmedi boyle gorunce
zaten ayırt etmiyor ki totoş meme gördü mü atılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?