beğeniler konusunda beni @Bully ile aynı cümlede anma gafletinde bulundun ya? kınıyorum seni )
Kırdın kalbimi @destere tamiri zaman alacakhahah neden ayoll @Bully senle baş başa izlemek istiyormus
Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç,Kırdın kalbimi @destere tamiri zaman alacak
Biz yarın @Maskeli Fedai kardeşim ile birlikte izleyecez zaten diziyi, bana adam mı yok sanki
Serenay'ı biraz zor alırsın onun forumdaki birinci sahibi benim Büşra Deve'yi verelim sanaSerenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç,
bunları sana bırakacağımı sanmıyorsun heralde tabiki izleyeceğim
hem ilerleyen bölümlerde özge ile nesrinde katılacakmış kesinlikle izlerim
Serenay'ı biraz zor alırsın onun forumdaki birinci sahibi benim Büşra Deve'yi verelim sana
Kadro gerçekten harika, şans verilmezse haksızlık edilmiş olur.
Şu Can yüzünde diziyi izlerken bir sürahi su bitiriyorum
Adam her gittiği yerde bir bardak su içiyor. O içerken benimde içesim geliyorNe oldu ki
Adam her gittiği yerde bir bardak su içiyor. O içerken benimde içesim geliyor
1x2
Güzel bölümdü, hatta ilk bölüme göre daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. Sonunda Özge Özpirinçci ve Osman Sonant'ı da görebildik. Ozan Güven de oyunculuğunun çıtasını iyice yükseltiyor. Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'den de parlayabildikleri sahneler görebildik sonunda.
8.5/10Can'ın ne ara Duru'nun evine izleme cihazı koyduğunu görmedik ama gelecek bölümde öğreniriz sanırım. Ama daha şimdiden bu noktaya gelmiş olması sandığımızdan daha büyük sorunları olduğunun göstergesi. Bu arada Özge de Sadık'a Can hakkındaki gerçekleri söyler gibi, en azından ben onun yerinde olsam öyle yapardım.
2.bölüm
Bölümü izledim öncelikle spoilere cevap vermek istiyorum izledikten sonra baktım da
Durunun evine değilde kendi evine yerleştirmiş gibi geldi zira Duruyu dışardayken izliyordu Can onu bence Canın kamera kendi bahçesinde umarım yanlış anlamamışımdır sahneyi
Dediğin gibi 2.bölüm daha güzeldi Özge özpirinci çok beğendim özellikle saçlarına bayıldım kıvırcık saçı onda pek sevmiyorum ben rolünede çok yakışmış Osman Sonant karakteride iyiydi dediğin gibi Serenay sarıkaya ile mehmet günsurun sahneleri süperdi
Can manaya ne yorum yazsam az herhalde çok değişik izlemesi keyifli bir karakter ya
Doğru söylüyorsun, Can'ın bahçesinde. Zaten dün evin içine bir şey takmadığını fark etmiştim, ama sonradan düzeltmeyi unutmuşum.