PuhuTV Fi - Dizi Yorumları

Diziye hafta içi bakarım takipte olacağım mutlaka:)

Kırdın kalbimi @destere tamiri zaman alacak :A

Biz yarın @Maskeli Fedai kardeşim ile birlikte izleyecez zaten diziyi, bana adam mı yok sanki :A
Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç,
bunları sana bırakacağımı sanmıyorsun heralde tabiki izleyeceğim :)
hem ilerleyen bölümlerde özge ile nesrinde katılacakmış kesinlikle izlerim :)

Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç,
bunları sana bırakacağımı sanmıyorsun heralde tabiki izleyeceğim :)
hem ilerleyen bölümlerde özge ile nesrinde katılacakmış kesinlikle izlerim :)
Serenay'ı biraz zor alırsın onun forumdaki birinci sahibi benim :A Büşra Deve'yi verelim sana :A

Kadro gerçekten harika, şans verilmezse haksızlık edilmiş olur. :)

Serenay'ı biraz zor alırsın onun forumdaki birinci sahibi benim :A Büşra Deve'yi verelim sana :A

Kadro gerçekten harika, şans verilmezse haksızlık edilmiş olur. :)
busra-develi-16.jpg

biraz bakımsızlıktan böyle olmuş kız yoksa iki ay özel besiye al acayip bişey çıkar bundan :)

Dizinin ilk bölümünü az önce izledim. Gerçekten kalite anlamında üst düzey bir iş ortaya çıkmış. Dizinin yönetmeni Mert Baykal harika bir iş çıkarmış, onun dışında dizinin müzikleri de çok hoşuma gitti. Umarım bu çizgide, kalitesinden ödün vermeden devam eder.

Değerlendirmeme dizinin senaryosundan başlamak istiyorum; Dizinin gizemli ve merak uyandırıcı bir senaryosu var, (ki bu benim çok hoşuma gitti) bu tarz dizileri çok severim. Kafamda yanıtlanmayı bekleyen soru işaretleri bırakmayı başardılar. O nedenle ilerleyen bölümleri izlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum.

Oyunculuklara gelirsek; Ozan Güven güven gerçekten harika oynamış. Çok iyi bir oyunculuk performansı sergilemiş, karakterinin yansıtması gereken bütün özellikleri izleyiciye aktarmayı başarmış. Can Manay karakteri büyük ihtimalle efsaneler arasına girecektir. Onun dışında Serenay Sarıkaya zaten kendisini git gide geliştiriyor, Medcezir'den sonra bu dizide de oyunculuk performansı gayet iyi. Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın da oyunculuklarını beğendim. Özellikle Büşra Develi'nin karakteri çok ilginç ve ilgi çekici duruyor.

Bunların dışında dans gösterisi çok iyiydi diyebilirim. Harika bir iş çıkarılmış, Serenay Sarıkaya'nın dans performansı gerçekten çok başarılıydı, rolü için çok çalışmış belli ki.

Kısacası gerçekten çok kaliteli bir dizi ortaya çıkmış diyebilirim. Ben çok beğendim. Umarım bu tarz kaliteli işlerin, yeni ve daha iyi örneklerini izleriz ilerleyen dönemlerde.

Son düzenleme:
Ozan Güven tek kelimeyle döktürmüş kesinlikle diziyi götüren o....Yönetmen Mert Baykal'a karşı ön yargım vardı ama oda gayet iyi bir iş çıkarmış umarım bozmaz...

Ya arkadaş ama haksızlık.
Zaten puhu tv uygulaması Türkiye dışında indirilmiyor. Siteye üye oldum, diziyi açmıyor. Ülkenizde yayın hakları sebebiyle gösterilmemekde diyor. :(

Ya arkadaş ama haksızlık.
Zaten puhu tv uygulaması Türkiye dışında indirilmiyor. Siteye üye oldum, diziyi açmıyor. Ülkenizde yayın hakları sebebiyle gösterilmemekde diyor. :(

Ben acaba ilk bölüm yerine yanlışlıkla HBO'nun bir dizisini mi izledim? Çünkü bizimkiler bu kadar kaliteli bir şey yapamaz. Bir an önce yurt dışına satmalı ve Ozan Güven'i de Emmy'i kazandırmalıyız.

Bende izledim dün gece ve çok beğendim öncellikle Ozan Güven rolüne çok yakışmış
😱böyle ağzı bir karış açık vaziyette karakteri izledim değişik bir karakter 3 yıl tedavi görmüş bir adam değilmiş gibi olsada aynı anda belli edebilen bir adam Can Manay hikayesini çok merak ediyorum neden hastaneye girdi yaşadığı olay ne çok merak ediyorum 😉
Duru karakterine bayıldım Serenay güzelliğini konuşturmuş makyajsızda ne kadar güzel olduğunu göstermiş dans gösterisi sahnesine bayıldım Serenay süperdi Mehmet Günsur ile uyumlarını çok sevdim Büşra develiyi çok sevdim karakterini falan sevdim karaktere çok güzel bürünmüş Büşra Berrak Tütünağaçda iyiydi gazeteci kız rolüne bence gitmiş bakalım devamı nasıl olacak iki bölüm daha eklenmiş ama daha izleyemedim onu:D

1x2

Güzel bölümdü, hatta ilk bölüme göre daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. Sonunda Özge Özpirinçci ve Osman Sonant'ı da görebildik. Ozan Güven de oyunculuğunun çıtasını iyice yükseltiyor. Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'den de parlayabildikleri sahneler görebildik sonunda.

Can'ın ne ara Duru'nun evine izleme cihazı koyduğunu görmedik ama gelecek bölümde öğreniriz sanırım. Ama daha şimdiden bu noktaya gelmiş olması sandığımızdan daha büyük sorunları olduğunun göstergesi. Bu arada Özge de Sadık'a Can hakkındaki gerçekleri söyler gibi, en azından ben onun yerinde olsam öyle yapardım.
8.5/10

1x3

Sonunda 3. bölüm de bitti, yeni bölümler arayı çok açmadan gelsin lütfen. Tek sorun var, o da tarihlerin birbirini tutmaması. Olaylar aynı günde oluyor ama telefonda 11-12-8-9-20 Mart yazıyor. Normalde hata arayan biri değilim ama dikkatimi çekti.

Özge'nin lezbiyen olduğunu öğrendik, RTÜK baskısındaki dizilerden sonra bunu görmek büyük sürpriz oldu. Bilge de bir açıldı, pir açıldı maşallah. Can da her bölüm kendini aşıyor. :A
8.5/10

1x2

Güzel bölümdü, hatta ilk bölüme göre daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. Sonunda Özge Özpirinçci ve Osman Sonant'ı da görebildik. Ozan Güven de oyunculuğunun çıtasını iyice yükseltiyor. Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'den de parlayabildikleri sahneler görebildik sonunda.

Can'ın ne ara Duru'nun evine izleme cihazı koyduğunu görmedik ama gelecek bölümde öğreniriz sanırım. Ama daha şimdiden bu noktaya gelmiş olması sandığımızdan daha büyük sorunları olduğunun göstergesi. Bu arada Özge de Sadık'a Can hakkındaki gerçekleri söyler gibi, en azından ben onun yerinde olsam öyle yapardım.
8.5/10

2.bölüm
Bölümü izledim öncelikle spoilere cevap vermek istiyorum izledikten sonra baktım da
Durunun evine değilde kendi evine yerleştirmiş gibi geldi zira Duruyu dışardayken izliyordu Can onu bence Canın kamera kendi bahçesinde umarım yanlış anlamamışımdır sahneyi

Dediğin gibi 2.bölüm daha güzeldi Özge özpirinci çok beğendim özellikle saçlarına bayıldım kıvırcık saçı onda pek sevmiyorum ben rolünede çok yakışmış Osman Sonant karakteride iyiydi dediğin gibi Serenay sarıkaya ile mehmet günsurun sahneleri süperdi
Can manaya ne yorum yazsam az herhalde çok değişik izlemesi keyifli bir karakter ya

2.bölüm
Bölümü izledim öncelikle spoilere cevap vermek istiyorum izledikten sonra baktım da
Durunun evine değilde kendi evine yerleştirmiş gibi geldi zira Duruyu dışardayken izliyordu Can onu bence Canın kamera kendi bahçesinde umarım yanlış anlamamışımdır sahneyi

Dediğin gibi 2.bölüm daha güzeldi Özge özpirinci çok beğendim özellikle saçlarına bayıldım kıvırcık saçı onda pek sevmiyorum ben rolünede çok yakışmış Osman Sonant karakteride iyiydi dediğin gibi Serenay sarıkaya ile mehmet günsurun sahneleri süperdi
Can manaya ne yorum yazsam az herhalde çok değişik izlemesi keyifli bir karakter ya
Doğru söylüyorsun, Can'ın bahçesinde. Zaten dün evin içine bir şey takmadığını fark etmiştim, ama sonradan düzeltmeyi unutmuşum.

Türk kültürüyle alakasız olduğunu düşündüğüm proje.İnsanlar kaliteli olanın Amerikan dizileri gibi olmak olduğunu sanıyorlar :D