Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎Kahvaltı hazır. 10 dakkikaya çayda demini tamamlar @Yakamoz-Asi @AteşBöceği
------
Koş koş börekler soğumasınJet hiziyla yola cikiyorum.
Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎Kahvaltı hazır. 10 dakkikaya çayda demini tamamlar @Yakamoz-Asi @AteşBöceği
Koş koş börekler soğumasınJet hiziyla yola cikiyorum.
Aşk olsun @Tolstoyevski öyle biri mi
------
Kahvaltı hazır. 10 dakkikaya çayda demini tamamlar @Yakamoz-Asi @AteşBöceği
Jet hiziyla yola cikiyorum.
Bana davet yok mu..Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎
------
Koş koş börekler soğumasın
Tam yazıyordumBana davet yok mu..
YaşadıkTam yazıyordumkahvaltı etmedim dediğinde acıdım
Gel gel. Acılı menemen, kıymalı 'menemen' acuka yumurta reçel ve taze ekmek var artı @AteşBöceği de börekle geliyor(şuan menüm bu)
Sor diyen yok zaten.Foruma girip girmeyeceğimi sana mı soracam
------
Hain @Tolstoyevski kesin..
------
Hain @Tolstoyevski kesin..
Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎
------
Koş koş börekler soğumasın
Bana davet yok mu..
Tam yazıyordumkahvaltı etmedim dediğinde acıdım
Gel gel. Acılı menemen, kıymalı 'menemen' acuka yumurta reçel ve taze ekmek var artı @AteşBöceği de börekle geliyor(şuan menüm bu)
Ben karnımı doyurdum. Darısı başınaYalniz kac saattir böyle lezzetlerden konusuyoruz, ben harbi harbi aciktim.
Ben karnımı doyurdum. Darısı başına
Dosi hanım ellerinize sağlık, çok güzel olmuş her şeyBen karnımı doyurdum. Darısı başına
Atsan atılmıyorsun satsan satılmıyorsunSor diyen yok zaten.Görmek istemiyorum dediğin için.
Uykucu kedi uyku sever ama bir türlü de uyuyamaz işte ne yaparsın@Tolstoyevski bildirimler ile konuya çekti. Uyumam gerektiğini hatırladım@Yakamoz-Asi
1 saat uyusam yeterli
Senin tabirin ile seni haşlamamak için uykumu alayımUykucu kedi uyku sever ama bir türlü de uyuyamaz işte ne yaparsın🐈 @Yakamoz-Asi
Sen rüyanda bile haşlarsın Valla ama merhametli bir şekilde haşlarsın bilirim kıyamazsın derecesini ayarlarsınSenin tabirin ile seni haşlamamak için uykumu alayım
Önce listeyi edit edeyim
Bana kıyamadığımı biliyordum.Dosi hanım ellerinize sağlık, çok güzel olmuş her şey
------
Atsan atılmıyorsun satsan satılmıyorsun
Arabanın rengi acaba bir işaret miBüyük Jest, tesekkürler.
Az önce aradi beni zaten, cok sevinmis, hatta yola cikmis bile, bana geliyormus arabasiyla (kanit asagada). Aksama beraber gidecekmisiz mekana.
Ekli dosyayı görüntüle 109237
10 numarada en çok kırmızı çekenlerden
10 numarada en çok kırmızı çekenlerdenher hali ile dikkat etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?