Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎Kahvaltı hazır. 10 dakkikaya çayda demini tamamlar @Yakamoz-Asi @AteşBöceği
------
Koş koş börekler soğumasınJet hiziyla yola cikiyorum.![]()
![]()
![]()
Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎Kahvaltı hazır. 10 dakkikaya çayda demini tamamlar @Yakamoz-Asi @AteşBöceği
Koş koş börekler soğumasınJet hiziyla yola cikiyorum.![]()
![]()
![]()
Aşk olsun @Tolstoyevski öyle biri mi
------
Kahvaltı hazır. 10 dakkikaya çayda demini tamamlar @Yakamoz-Asi @AteşBöceği
Jet hiziyla yola cikiyorum.![]()
![]()
![]()
Bana davet yok mu..Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎
------
Koş koş börekler soğumasın![]()
Tam yazıyordumBana davet yok mu..
YaşadıkTam yazıyordumkahvaltı etmedim dediğinde acıdım
Gel gel. Acılı menemen, kıymalı 'menemen' acuka yumurta reçel ve taze ekmek var artı @AteşBöceği de börekle geliyor(şuan menüm bu
)
Sor diyen yok zaten.Foruma girip girmeyeceğimi sana mı soracam
------
Hain @Tolstoyevski kesin..
------
Hain @Tolstoyevski kesin..
Tamam canım ben de böreği kaptım geliyorum😎
------
Koş koş börekler soğumasın![]()
Bana davet yok mu..
Tam yazıyordumkahvaltı etmedim dediğinde acıdım
Gel gel. Acılı menemen, kıymalı 'menemen' acuka yumurta reçel ve taze ekmek var artı @AteşBöceği de börekle geliyor(şuan menüm bu
)
Ben karnımı doyurdum. Darısı başınaYalniz kac saattir böyle lezzetlerden konusuyoruz, ben harbi harbi aciktim.![]()
![]()
Ben karnımı doyurdum. Darısı başına![]()
Dosi hanım ellerinize sağlık, çok güzel olmuş her şeyBen karnımı doyurdum. Darısı başına![]()
Atsan atılmıyorsun satsan satılmıyorsunSor diyen yok zaten.Görmek istemiyorum dediğin için.
![]()
Uykucu kedi uyku sever ama bir türlü de uyuyamaz işte ne yaparsın@Tolstoyevski bildirimler ile konuya çekti. Uyumam gerektiğini hatırladım@Yakamoz-Asi
1 saat uyusam yeterli![]()
Senin tabirin ile seni haşlamamak için uykumu alayımUykucu kedi uyku sever ama bir türlü de uyuyamaz işte ne yaparsın🐈 @Yakamoz-Asi
Sen rüyanda bile haşlarsın Valla ama merhametli bir şekilde haşlarsın bilirim kıyamazsın derecesini ayarlarsınSenin tabirin ile seni haşlamamak için uykumu alayım
Önce listeyi edit edeyim![]()
Bana kıyamadığımı biliyordum.Dosi hanım ellerinize sağlık, çok güzel olmuş her şey
------
Atsan atılmıyorsun satsan satılmıyorsun![]()
Arabanın rengi acaba bir işaret miBüyük Jest, tesekkürler.
Az önce aradi beni zaten, cok sevinmis, hatta yola cikmis bile, bana geliyormus arabasiyla (kanit asagada). Aksama beraber gidecekmisiz mekana.
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 109237
10 numarada en çok kırmızı çekenlerden
10 numarada en çok kırmızı çekenlerdenher hali ile dikkat etmeliyiz
![]()