Benimde gönlüm 6 da
O zaman ortak karar verinBenimde gönlüm 6 da![]()
Dur sıkıştırma mengene BilalO zaman ortak karar verin
Eğer anlaşamazsanız ufak bir oyunla kimin dediği kutuyu alacaksınız bunu seçeceğiz![]()
İkinizden biri birini ikna etsinDur sıkıştırma mengene Bilal![]()
Seçtik kutumuzu Koyu kavrukTamam senin gönlünü yapalım 6 olsun![]()
İkinizden biri birini ikna etsin
Yoksa 1-50 arası kafamdan sayı tutup sizden bir sayı isteyeceğimHanginiz daha yakın tahminde bulunursa onun dediği olacak.
------
Tamamdır gerek kalmadı @Angelica da 6 numara dedi ve o zaman yarışmaya başlıyoruz
Güzelce düşünüp ilk kutunuzu söyleyin @Angelica @12.Adam. @Tolstoyevski demiştiniz hala kararlı mısınız?
Seçtik kutumuzu Koyu kavruk
İlk kutuyu melek desin sk.![]()
Angelica hep mavi açan ve yarışmadada kutusunda düşük vardı. Kopamadı 6'dan. Bi bakayım miktar ne. Listeyi yaparken karıştı malumİkinizden biri birini ikna etsin
Yoksa 1-50 arası kafamdan sayı tutup sizden bir sayı isteyeceğimHanginiz daha yakın tahminde bulunursa onun dediği olacak.
------
Tamamdır gerek kalmadı @Angelica da 6 numara dedi ve o zaman yarışmaya başlıyoruz
Güzelce düşünüp ilk kutunuzu söyleyin @Angelica @12.Adam. @Tolstoyevski demiştiniz hala kararlı mısınız?
Serhat mı, tols mu?Başlayalımm
------
Tamam o zaman ben 2 numara diyorum sen ne diyon![]()
Aynen bak bakalımAngelica hep mavi açan ve yarışmadada kutusunda düşük vardı. Kopamadı 6'dan. Bi bakayım miktar ne. Listeyi yaparken karıştı malum![]()
Baktım şimdi
Serhat mı, tols mu?
Bakalım artıkBaktım şimdiAli Atay seçmişler
![]()
O verirse başımıza iş alırız.
İlk listede var hepsiİşte 2 numara kim onu diuorum