Hemşeri olduğunuzu bilmiyordum.![]()
Hemşeri olduğunuzu bilmiyordum.![]()
Hiç memnun değilsin ama
Son bölümlerde yarışan arkadaşlardan yana yüzüm gülmedi ondan.Hiç memnun değilsin ama![]()
Böyle yaparsan @Angelica tek başına yarışacak. Kararlar ortak verilecek tek başına sk diyemezsin ve sırayla gidelim bir dur.@Tolstoyevski sk açalım @xdragxx
Angelica da evet dedi amaKusura bakmayın biraz beklettim
Bugün mini VMYM yapıyoruz. 16 kutu olacak. İlk turda 6 kutu ikinci tur 5 kutu ve üçüncü tur 3 kutu açacağız. Daha sonrasında da son 2 kutu kalacak ve son teklif gelecek
@Angelica ve @12.Adam bugün yarışma sonuna kadar sizde kalacak kutuyu seçin ve başlayalım
------
Böyle yaparsan @Angelica tek başına yarışacak. Kararlar ortak verilecek tek başına sk diyemezsin ve sırayla gidelim bir dur.
Pardon görmedimAngelica da evet dedi ama![]()
Kusura bakmayın biraz beklettim
Bugün mini VMYM yapıyoruz. 16 kutu olacak. İlk turda 6 kutu ikinci tur 5 kutu ve üçüncü tur 3 kutu açacağız. Daha sonrasında da son 2 kutu kalacak ve son teklif gelecek
@Angelica ve @12.Adam bugün yarışma sonuna kadar sizde kalacak kutuyu seçin ve başlayalım
------
Böyle yaparsan @Angelica tek başına yarışacak. Kararlar ortak verilecek tek başına sk diyemezsin ve sırayla gidelim bir dur.
Abla önce @12.Adam ile bugün yarışacağınız kutuyu seçinBen bana uyar dedim![]()