Yok haksızlık yapıldığını düşünürsem kendimi sonuna kadar savunurum böyle şeyleri sevmem ama girersem haksız olduğumu net düşünüyorsam giderim sonuna kadar.Yarışma değil olayalr dedim yani haksızlıklar sana yapılsa demek istedim![]()
Yok haksızlık yapıldığını düşünürsem kendimi sonuna kadar savunurum böyle şeyleri sevmem ama girersem haksız olduğumu net düşünüyorsam giderim sonuna kadar.Yarışma değil olayalr dedim yani haksızlıklar sana yapılsa demek istedim![]()
Tamamdır@xdragxx Dayım 20-20.15 gibi olur evde yani yarışmanın ilk dakikaları burda olursam bir süre haliyle çıkarım yemek vs. Haberin olsun![]()
Aşırı anlayışlı ve sitem etmeyen biri olmana rağmen yinede yazma gereği duydumTamamdır![]()
Tamam ben anladıkAşırı anlayışlı ve sitem etmeyen biri olmana rağmen yinede yazma gereği duydum![]()
Mazi kalbimde yaradır.Tamam ben anladık![]()
Evet hazırlıklar devam ediyor
Aa ne sponsoru ben varken![]()
İkimizde yüklü para aldık. Bu kez çok para alma azmi olmayacak. Eğlenmeye bakalım
Başka? (1 tabağını bana ayır terayağsız olanını) geri kalanını @Tolstoyevski a veririz.Kayseri mantısı![]()
Gösteririm birineİkimizde yüklü para aldık. Bu kez çok para alma azmi olmayacak. Eğlenmeye bakalımözel bölüme de bu yakışır
yani 1 TL de olsa sorun değil. @xdragxx sakın 1 TL ayarlama özel olarak
birilerine miktarı göstermelisin
![]()
Başka? (1 tabağını bana ayır terayağsız olanını) geri kalanını @Tolstoyevski a veririz.![]()
Ulan zaten burdayım mor fistanlı bilal
Evet Kayseri yağlamasına şebit diyorlar.@Angelica şebit Kayseri yağlamasının yöresel adı mı?![]()
Hemşeri olduğunuzu bilmiyordum.Evet Kayseri yağlamasına şebit diyorlar.![]()