Yok haksızlık yapıldığını düşünürsem kendimi sonuna kadar savunurum böyle şeyleri sevmem ama girersem haksız olduğumu net düşünüyorsam giderim sonuna kadar.Yarışma değil olayalr dedim yani haksızlıklar sana yapılsa demek istedim
Yok haksızlık yapıldığını düşünürsem kendimi sonuna kadar savunurum böyle şeyleri sevmem ama girersem haksız olduğumu net düşünüyorsam giderim sonuna kadar.Yarışma değil olayalr dedim yani haksızlıklar sana yapılsa demek istedim
Bugün yemekler Melek abladan. @Tolstoyevski ' nin bugünlük sponsor aramasına gerek kalmadı.
Tamamdır@xdragxx Dayım 20-20.15 gibi olur evde yani yarışmanın ilk dakikaları burda olursam bir süre haliyle çıkarım yemek vs. Haberin olsun
Aşırı anlayışlı ve sitem etmeyen biri olmana rağmen yinede yazma gereği duydumTamamdır
Tamam ben anladıkAşırı anlayışlı ve sitem etmeyen biri olmana rağmen yinede yazma gereği duydum
Mazi kalbimde yaradır.Tamam ben anladık
Evet hazırlıklar devam ediyor
Aa ne sponsoru ben varken
Yoldaşım @Tolstoyevski soruyor.Menüde neler var?
İkimizde yüklü para aldık. Bu kez çok para alma azmi olmayacak. Eğlenmeye bakalım özel bölüme de bu yakışır yani 1 TL de olsa sorun değil. @xdragxx sakın 1 TL ayarlama özel olarak birilerine miktarı göstermelisin
Başka? (1 tabağını bana ayır terayağsız olanını) geri kalanını @Tolstoyevski a veririz.Kayseri mantısı
Gösteririm birineİkimizde yüklü para aldık. Bu kez çok para alma azmi olmayacak. Eğlenmeye bakalım özel bölüme de bu yakışır yani 1 TL de olsa sorun değil. @xdragxx sakın 1 TL ayarlama özel olarak birilerine miktarı göstermelisin
Başka? (1 tabağını bana ayır terayağsız olanını) geri kalanını @Tolstoyevski a veririz.
Ulan zaten burdayım mor fistanlı bilal
Evet Kayseri yağlamasına şebit diyorlar.@Angelica şebit Kayseri yağlamasının yöresel adı mı?
Hemşeri olduğunuzu bilmiyordum.Evet Kayseri yağlamasına şebit diyorlar.