Uğursuzun kutusu uğursuzluk getirir. @EmreCan
Benimde gönlüm 6 da
O zaman ortak karar verinBenimde gönlüm 6 da
Dur sıkıştırma mengene BilalO zaman ortak karar verin
Eğer anlaşamazsanız ufak bir oyunla kimin dediği kutuyu alacaksınız bunu seçeceğiz
Benimde gönlüm 6 da
İkinizden biri birini ikna etsinDur sıkıştırma mengene Bilal
Seçtik kutumuzu Koyu kavrukTamam senin gönlünü yapalım 6 olsun
İkinizden biri birini ikna etsin
Yoksa 1-50 arası kafamdan sayı tutup sizden bir sayı isteyeceğim Hanginiz daha yakın tahminde bulunursa onun dediği olacak.
------
Tamamdır gerek kalmadı @Angelica da 6 numara dedi ve o zaman yarışmaya başlıyoruz
Güzelce düşünüp ilk kutunuzu söyleyin @Angelica @12.Adam. @Tolstoyevski demiştiniz hala kararlı mısınız?
Seçtik kutumuzu Koyu kavruk
İlk kutuyu melek desin sk.
Angelica hep mavi açan ve yarışmadada kutusunda düşük vardı. Kopamadı 6'dan. Bi bakayım miktar ne. Listeyi yaparken karıştı malumİkinizden biri birini ikna etsin
Yoksa 1-50 arası kafamdan sayı tutup sizden bir sayı isteyeceğim Hanginiz daha yakın tahminde bulunursa onun dediği olacak.
------
Tamamdır gerek kalmadı @Angelica da 6 numara dedi ve o zaman yarışmaya başlıyoruz
Güzelce düşünüp ilk kutunuzu söyleyin @Angelica @12.Adam. @Tolstoyevski demiştiniz hala kararlı mısınız?
Serhat mı, tols mu?Başlayalımm
------
Tamam o zaman ben 2 numara diyorum sen ne diyon
Aynen bak bakalımAngelica hep mavi açan ve yarışmadada kutusunda düşük vardı. Kopamadı 6'dan. Bi bakayım miktar ne. Listeyi yaparken karıştı malum
Baktım şimdi Ali Atay seçmişler
Serhat mı, tols mu?
Bakalım artıkBaktım şimdi Ali Atay seçmişler
O verirse başımıza iş alırız.
İlk listede var hepsi 2 numara serhatt 4 numara tolstoİşte 2 numara kim onu diuorum
Baktım şimdi Ali Atay seçmişler