Hemşeri olduğunuzu bilmiyordum.
Hemşeri olduğunuzu bilmiyordum.
Hiç memnun değilsin ama
Son bölümlerde yarışan arkadaşlardan yana yüzüm gülmedi ondan.Hiç memnun değilsin ama
Böyle yaparsan @Angelica tek başına yarışacak. Kararlar ortak verilecek tek başına sk diyemezsin ve sırayla gidelim bir dur.@Tolstoyevski sk açalım @xdragxx
Angelica da evet dedi amaKusura bakmayın biraz beklettim
Bugün mini VMYM yapıyoruz. 16 kutu olacak. İlk turda 6 kutu ikinci tur 5 kutu ve üçüncü tur 3 kutu açacağız. Daha sonrasında da son 2 kutu kalacak ve son teklif gelecek
@Angelica ve @12.Adam bugün yarışma sonuna kadar sizde kalacak kutuyu seçin ve başlayalım
------
Böyle yaparsan @Angelica tek başına yarışacak. Kararlar ortak verilecek tek başına sk diyemezsin ve sırayla gidelim bir dur.
Pardon görmedimAngelica da evet dedi ama
Kusura bakmayın biraz beklettim
Bugün mini VMYM yapıyoruz. 16 kutu olacak. İlk turda 6 kutu ikinci tur 5 kutu ve üçüncü tur 3 kutu açacağız. Daha sonrasında da son 2 kutu kalacak ve son teklif gelecek
@Angelica ve @12.Adam bugün yarışma sonuna kadar sizde kalacak kutuyu seçin ve başlayalım
------
Böyle yaparsan @Angelica tek başına yarışacak. Kararlar ortak verilecek tek başına sk diyemezsin ve sırayla gidelim bir dur.
Abla önce @12.Adam ile bugün yarışacağınız kutuyu seçinBen bana uyar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?