Yarışma zaten max 2 saat sürüyor.Çek 18- 18.30 a zamandan kazan.@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai yoldaşınız @12.Adam yarışacak. Var mı kutu tahmininiz
------
Yarışmayı baştan salma yaparsan biz bunu uygun görürüz
Yarışma zaten max 2 saat sürüyor.Çek 18- 18.30 a zamandan kazan.@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai yoldaşınız @12.Adam yarışacak. Var mı kutu tahmininiz
------
Yarışmayı baştan salma yaparsan biz bunu uygun görürüz
Kim dediYarışma zaten max 2 saat sürüyor.Çek 18- 18.30 a zamandan kazan.
Taş hazır. Baktık cidden yarışmanın formatı dışı hareket ediyorsun yarışmayı iptal ederizGörürsün nasıl bitermiş.Sen ve Mine Tugay @xdragxx taş koymazsa gayette biter.
İsveç'in güneşi çarpıyor mu? Daha erken çıksaydınTaş hazır. Baktık cidden yarışmanın formatı dışı hareket ediyorsun yarışmayı iptal ederiz@xdragxx
@Cervantes tekrar yarışmak için sabırsızlanıyor zaten
Bugüne sen yarılacaksın diye gezmeleri iptal ettim. Değsin
Hafta içi bu saatlerde millet daha işinde gücündeİsveç'in güneşi çarpıyor mu? Daha erken çıksaydın
İsveç ülke olarak toplu mu dışarı çıkıyor.Herkes zamanını belli bir dilime göre mi ayarlıyor?Hafta içi bu saatlerde millet daha işinde gücündegündüz gezmeler olmaz artık
@12.Adam yoldaşımıza başarılar dileyerek asla tutmayacak tahminlerimi yapayım madem.@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai yoldaşınız @12.Adam yarışacak. Var mı kutu tahmininiz
Tüyoların işime yarayacak canım yoldaşım bu kutlu güne yakışan bir netice elde edeceğim.@12.Adam yoldaşımıza başarılar dileyerek asla tutmayacak tahminlerimi yapayım madem.Benim kutum kırmızı, @Maskeli Fedai ve @MEnes mavi…
Tabikiİsveç ülke olarak toplu mu dışarı çıkıyor.Herkes zamanını belli bir dilime göre mi ayarlıyor?
Bence @12.Adam bunu iyice düşünsün. Ne desen tersi oldu ve acaba yine ve yeniden oldu mu@12.Adam yoldaşımıza başarılar dileyerek asla tutmayacak tahminlerimi yapayım madem.Benim kutum kırmızı, @Maskeli Fedai ve @MEnes mavi…
Aynen. Bu hafta zamanımız bol@Dosi en iyisi 2 part yapmak olacak gece zor olur neyse bakarız duruma
Dedi ve en fazla 1.000 TL ile ayrıldı@MEnes gibi herşey hesapladım, kontrolümde herşey...
Hahahahahaha yanlış hesapladın en az 10.000Dedi ve en fazla 1.000 TL ile ayrıldı
Mütavazi bir arkadaş ciddenİyi 10.000'e razı isen bizim için hava hoş@xdragxx
Dur önce 500.000'ler açıldıkça morali bozulsun sonra daha tablo iyi iken Hamdi 10 bin deyince hemen alsınMütavazi bir arkadaş ciddenHiç yormayalım birbirimizi direkt 10.000 TL verelim o zaman
Aa evet uzun süre sonra ki ilk kutum heyecanlıyım. Umarım mavi açarım. (Aman benim en son önerdiğim iki kutuda 500 bin vardı umarım kendi kutum için geçerli değildir)😄😁😆Dur önce 500.000'ler açıldıkça morali bozulsun sonra daha tablo iyi iken Hamdi 10 bin deyince hemen alsın
------
@Mircan Saye bugün açılışı yapacaksın. Bakalım @12.Adam için nasıl bir güzellik yapacaksın
Sen güzel tahminler yapıp yakıyorsun numara önerirken. Aynı performansı isterizAa evet uzun süre sonra ki ilk kutum heyecanlıyım. Umarım mavi açarım. (Aman benim en son önerdiğim iki kutuda 500 bin vardı umarım kendi kutum için geçerli değildir)😄😁😆
Ben sanki sarı ile mavi arası hissediyorum bu arada 😊
Hamdi Bey seveeeeeeeeeeeeerSen güzel tahminler yapıp yakıyorsun numara önerirken. Aynı performansı isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?