Olur sizi mi kıracağım. O zaman ben 13 ve 20 de 500 bin hissediyorum (kesinlikle beni dinlemeli😄😁😆😅)Sen güzel tahminler yapıp yakıyorsun numara önerirken. Aynı performansı isteriz
Olur sizi mi kıracağım. O zaman ben 13 ve 20 de 500 bin hissediyorum (kesinlikle beni dinlemeli😄😁😆😅)Sen güzel tahminler yapıp yakıyorsun numara önerirken. Aynı performansı isteriz
@12.Adam hepsini not etOlur sizi mi kıracağım. O zaman ben 13 ve 20 de 500 bin hissediyorum (kesinlikle beni dinlemeli😄😁😆😅)
Garsona Sipariş verdin mi? @Tolstoyevski@Tolstoyevski yemekleri alalım
Kafası birşeye atmış. Domates kafa fırlatıyorGarsona Sipariş verdin mi? @Tolstoyevski
@Tolstoyevski yemekleri alalım
Sulu dediğin sos yalnız ve yanına patates püresi ayarla. Asla tek olmazGeçen bölümü zor atlatabildim halen üzerimde şey var ama neyse ki iddaa teselli etti, daha edecek de bu hafta hayırlısıyla
Bugün @12.Adam 'a özel halis muhlis hakiki İsveç Köftesi siparişi verdik sulu sulu güzel gidecektir
Sjsjjsjs bu çok ağır 😱Bu gecenin sonunda @12.Adam . Ekli dosyayı görüntüle 108041
1.25 TLSulu dediğin sos yalnız ve yanına patates püresi ayarla. Asla tek olmaz
------
Sjsjjsjs bu çok ağır 😱
Acaba Hamdi kaç para teklif etti bu tabloda @xdragxx
Bu sensin evet.Bu gecenin sonunda @12.Adam . Ekli dosyayı görüntüle 108041
25 kuruş vardı demek1.25 TL
Bizim yarışma sonrası aklını kullanan ünlü olur25 kuruş vardı demek
------
Yalnız bu kadın şuan sunucu. En azından sonrasına bahtı açılmış
Yoldaşım ikea dan sipariş etmiş.Geçen bölümü zor atlatabildim halen üzerimde şey var ama neyse ki iddaa teselli etti, daha edecek de bu hafta hayırlısıyla
Bugün @12.Adam 'a özel halis muhlis hakiki İsveç Köftesi siparişi verdik sulu sulu güzel gidecektir
@Cervantes boşunamı burada paspas bile yapıyor. Her hafta paraya para demiyorBizim yarışma sonrası aklını kullanan ünlü olur
Öyle ama bugünlerin ödülünü alacak@Cervantes boşunamı burada paspas bile yapıyor. Her hafta paraya para demiyor
@Cervantes boşunamı burada paspas bile yapıyor. Her hafta paraya para demiyor
Öyle ama bugünlerin ödülünü alacak
Ekran önündeyken bu fırsatı değerlendirmek lazım.
Buralardan kaybolma. Ben yemek yiyeyim geliyorum @xdragxxEkran önündeyken bu fırsatı değerlendirmek lazım.