Olur sizi mi kıracağım. O zaman ben 13 ve 20 de 500 bin hissediyorum (kesinlikle beni dinlemeli😄😁😆😅)Sen güzel tahminler yapıp yakıyorsun numara önerirken. Aynı performansı isteriz![]()
Olur sizi mi kıracağım. O zaman ben 13 ve 20 de 500 bin hissediyorum (kesinlikle beni dinlemeli😄😁😆😅)Sen güzel tahminler yapıp yakıyorsun numara önerirken. Aynı performansı isteriz![]()
@12.Adam hepsini not etOlur sizi mi kıracağım. O zaman ben 13 ve 20 de 500 bin hissediyorum (kesinlikle beni dinlemeli😄😁😆😅)
Kafası birşeye atmış. Domates kafa fırlatıyorGarsona Sipariş verdin mi?@Tolstoyevski
@Tolstoyevski yemekleri alalım![]()
Sulu dediğin sos yalnızGeçen bölümü zor atlatabildim halen üzerimde şey var ama neyse ki iddaa teselli etti, daha edecek de bu hafta hayırlısıyla
Bugün @12.Adam 'a özel halis muhlis hakiki İsveç Köftesi siparişi verdik sulu sulu güzel gidecektir
![]()
Sjsjjsjs bu çok ağır 😱
1.25 TLSulu dediğin sos yalnızve yanına patates püresi ayarla. Asla tek olmaz
------
Sjsjjsjs bu çok ağır 😱
Acaba Hamdi kaç para teklif etti bu tabloda@xdragxx
Bu sensin evet.
25 kuruş vardı demek1.25 TL
Bizim yarışma sonrası aklını kullanan ünlü olur25 kuruş vardı demek
------
Yalnız bu kadın şuan sunucu. En azından sonrasına bahtı açılmış![]()
Yoldaşım ikea dan sipariş etmiş.Geçen bölümü zor atlatabildim halen üzerimde şey var ama neyse ki iddaa teselli etti, daha edecek de bu hafta hayırlısıyla
Bugün @12.Adam 'a özel halis muhlis hakiki İsveç Köftesi siparişi verdik sulu sulu güzel gidecektir
![]()
@Cervantes boşunamı burada paspas bile yapıyor. Her hafta paraya para demiyorBizim yarışma sonrası aklını kullanan ünlü olur![]()
Öyle ama bugünlerin ödülünü alacak@Cervantes boşunamı burada paspas bile yapıyor. Her hafta paraya para demiyor![]()
@Cervantes boşunamı burada paspas bile yapıyor. Her hafta paraya para demiyor![]()
Öyle ama bugünlerin ödülünü alacak![]()
Ekran önündeyken bu fırsatı değerlendirmek lazım.
Buralardan kaybolma. Ben yemek yiyeyim geliyorumEkran önündeyken bu fırsatı değerlendirmek lazım.![]()