Dayım çalışacakmış ve o olmayınca yemek vs derdim olmuyor sabit saatlerdeİyi bari müsait değilsin sandım![]()
------
@BARON男爵 nasılsın
Son düzenleme:
Dayım çalışacakmış ve o olmayınca yemek vs derdim olmuyor sabit saatlerdeİyi bari müsait değilsin sandım![]()
1 mesaj eksiğin kalmıştı. Onu tamamla diye seni çektim buraya
konu açıldıktan sonra jeton düştü1 mesaj eksiğin kalmıştı. Onu tamamla diye seni çektim buraya2.000 oldun
![]()
E hadi konuya gelkonu açıldıktan sonra jeton düştü![]()
![]()
@12.Adam gör bunuAçılın 23 numara geliyor itina ile her daim küçük hissedilir 😎
![]()
Özgür ne alakaAklımda zaten oradan @Özgür beyciğimle işim var.![]()
Yok erkenden bitirip voleybol maçının kritiğini yapacağız.Özgür ne alakaonun kutuyu sona mı bırakacaksın acaba
![]()
Kaçta maç? Yalnız öyle erken bitirme yok onu çıkar aklındanYok erkenden bitirip voleybol maçının kritiğini yapacağız.![]()
20.30
Tamam part 1 yaparız. Kalanı geceye veya yarına
Yarına kalsa @xdragxx yanına kalmaz.Tamam part 1 yaparız. Kalanı geceye veya yarına![]()
Önce başlarız. Maç zamanı keser devamı geceye ozaman ama 22.30-00.00 arası yoğunlaşamamYarına kalsa @xdragxx yanına kalmaz.Gece fişi çekeriz.
Hayır bitmez1 buçuk saate biter zaten amma dırdır ettin.![]()
Niye hakkımı gasp ediyor o kahrolasıHayır bitmezaceleci yaparsan seni yarışma koltuğundan indirip @Cervantes 'i oturturuz. O devam eder
@xdragxx
Yarışmayı baştan salma yaparsan biz bunu uygun görürüzNiye hakkımı gasp ediyor o kahrolası![]()