- Reaksiyon puanı
- 114,087
- Puanı
- 1,060
Dayım çalışacakmış ve o olmayınca yemek vs derdim olmuyor sabit saatlerdeİyi bari müsait değilsin sandım
------
@BARON男爵 nasılsın
Son düzenleme:
Dayım çalışacakmış ve o olmayınca yemek vs derdim olmuyor sabit saatlerdeİyi bari müsait değilsin sandım
1 mesaj eksiğin kalmıştı. Onu tamamla diye seni çektim buraya 2.000 oldun@Cervantes ile @12.Adam nasıl yakarız diye planlıyoruz
konu açıldıktan sonra jeton düştü1 mesaj eksiğin kalmıştı. Onu tamamla diye seni çektim buraya 2.000 oldun
E hadi konuya gelkonu açıldıktan sonra jeton düştü
@12.Adam gör bunuAçılın 23 numara geliyor itina ile her daim küçük hissedilir 😎
Aklımda zaten oradan @Özgür beyciğimle işim var.
Özgür ne alaka onun kutuyu sona mı bırakacaksın acabaAklımda zaten oradan @Özgür beyciğimle işim var.
Yok erkenden bitirip voleybol maçının kritiğini yapacağız.Özgür ne alaka onun kutuyu sona mı bırakacaksın acaba
Kaçta maç? Yalnız öyle erken bitirme yok onu çıkar aklından part 2 yaparız en fazlaYok erkenden bitirip voleybol maçının kritiğini yapacağız.
20.30
Tamam part 1 yaparız. Kalanı geceye veya yarına
Yarına kalsa @xdragxx yanına kalmaz. Gece fişi çekeriz.Tamam part 1 yaparız. Kalanı geceye veya yarına
Önce başlarız. Maç zamanı keser devamı geceye ozaman ama 22.30-00.00 arası yoğunlaşamamYarına kalsa @xdragxx yanına kalmaz. Gece fişi çekeriz.
Hayır bitmez aceleci yaparsan seni yarışma koltuğundan indirip @Cervantes 'i oturturuz. O devam eder @xdragxx1 buçuk saate biter zaten amma dırdır ettin.
Niye hakkımı gasp ediyor o kahrolasıHayır bitmez aceleci yaparsan seni yarışma koltuğundan indirip @Cervantes 'i oturturuz. O devam eder @xdragxx
Yarışmayı baştan salma yaparsan biz bunu uygun görürüzNiye hakkımı gasp ediyor o kahrolası