Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Görürsün nasıl bitermiş.Sen ve Mine Tugay @xdragxx taş koymazsa gayette biter. :A
Taş hazır. Baktık cidden yarışmanın formatı dışı hareket ediyorsun yarışmayı iptal ederiz :A @xdragxx
@Cervantes tekrar yarışmak için sabırsızlanıyor zaten :A
Bugüne sen yarışacaksın diye gezmeleri iptal ettim. Değsin :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
İsveç ülke olarak toplu mu dışarı çıkıyor.Herkes zamanını belli bir dilime göre mi ayarlıyor? :A
Tabiki :A aynı mahallede karşı binada otursan bile telefon edilmeden habersiz gitmezsin :A
------

@12.Adam yoldaşımıza başarılar dileyerek asla tutmayacak tahminlerimi yapayım madem. :A Benim kutum kırmızı, @Maskeli Fedai ve @MEnes mavi…
Bence @12.Adam bunu iyice düşünsün. Ne desen tersi oldu ve acaba yine ve yeniden oldu mu :A
------

@Dosi en iyisi 2 part yapmak olacak gece zor olur neyse bakarız duruma :A
Aynen. Bu hafta zamanımız bol :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Mütavazi bir arkadaş cidden :A Hiç yormayalım birbirimizi direkt 10.000 TL verelim o zaman :A
Dur önce 500.000'ler açıldıkça morali bozulsun sonra daha tablo iyi iken Hamdi 10 bin deyince hemen alsın :A
------

@Mircan Saye bugün açılışı yapacaksın. Bakalım @12.Adam için nasıl bir güzellik yapacaksın :A

Dur önce 500.000'ler açıldıkça morali bozulsun sonra daha tablo iyi iken Hamdi 10 bin deyince hemen alsın :A
------

@Mircan Saye bugün açılışı yapacaksın. Bakalım @12.Adam için nasıl bir güzellik yapacaksın :A
Aa evet uzun süre sonra ki ilk kutum heyecanlıyım. Umarım mavi açarım. (Aman benim en son önerdiğim iki kutuda 500 bin vardı umarım kendi kutum için geçerli değildir)😄😁😆

Ben sanki sarı ile mavi arası hissediyorum bu arada 😊

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aa evet uzun süre sonra ki ilk kutum heyecanlıyım. Umarım mavi açarım. (Aman benim en son önerdiğim iki kutuda 500 bin vardı umarım kendi kutum için geçerli değildir)😄😁😆

Ben sanki sarı ile mavi arası hissediyorum bu arada 😊
Sen güzel tahminler yapıp yakıyorsun numara önerirken. Aynı performansı isteriz :A