Neyse umarım o bildiğin kişiyi en son açarımBen sadece bir 500 bin kimde onu biliyorum .başka hakim değilim.
@serhatt yok bugün maalesef...Neyse umarım o bildiğin kişiyi en son açarımÜstlere bakınma zamanı geldi artık çarem kalmadıserhatt geçiyor aklımdan
Kısmet artıkNeyse umarım o bildiğin kişiyi en son açarımÜstlere bakınma zamanı geldi artık çarem kalmadıserhatt geçiyor aklımdan
Bu saatten sonra kutu sahiplerinin çoğu online değil zaten galiba tek başınasınEee bende de şans yok zatenŞaşırmadım
Aklımdakini destekler nitelikte fikir de geldiğine göre 2 numara son kararım demek düşer bana@serhatt 2 numara açalım.
Son kararın mı?;Aklımdakini destekler nitelikte fikir de geldiğine göre 2 numara son kararım demek düşer bana
Kendimi dinleyince çok beter oluyor, emreemreu'ya da güveniyorum hala@slhttnmtl artık kimseleri dinleme demiştim ama sen bilirsin
@emreemreu yaptı yine yapacağını...Aklımdakini destekler nitelikte fikir de geldiğine göre 2 numara son kararım demek düşer bana
Listeye beni neden eklemedin?Bu saatten sonra kutu sahiplerinin çoğu online değil zaten galiba tek başınasın
Onu da mı almıyorsunuzSon kararın mı?;
ABBBBBBBBBBOOOOOOOOOOV YANDIM ALLAH YANDIM
Sana boşuna mı başkasını dinleme üstlerden uzak dur dedik. Bile Bile yandınOnu da mı almıyorsunuz
2 numara son kararım
------
Teklif öncesi son kutu. Eğer 500.000 TL sendeyse sorun yok ama değilse çok dikkatli olman lazım mayın tarlası gibi olduOnu da mı almıyorsunuz
2 numara son kararım
------
Şerlok'un kutusunda 50 TL vardı. Teklife gidiyoruz.Bu sefer direkt gidiyorum artık maviyle gidicem zaten anlaşıldı14 numaralı kutu son kararım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?