Son sıralar deniz hariç hepsi açılmış. Erinç 18 numara. O da sonalr sayılır. Hâlâ çok düz gidiyorsunAklımdan geçiyor artık
Ne sonu ne bitmesi, devrelerim yandı
500.000 olmasa da küçük çıkarması sürpriz olur ama yarışma sürprizlerle dolu, aklımın köşesi de dolu2 kere 500.000 oldu ama 3. olur mu acaba
Onu da tavsiye geldi diye saklıyorumSon sıralar deniz hariç hepsi açılmış. Erinç 18 numara. O da sonalr sayılır. Hâlâ çok düz gidiyorsun
Mantık arama. Artık başkalarını dinleme. Herkes kırmızı demiş. Herkeste olacak kadar kırmızı kalmadı500.000 olmasa da küçük çıkarması sürpriz olur ama yarışma sürprizlerle dolu, aklımın köşesi de dolu
O çok orta şeker ne iyi diyebilirim ne de kötü
O zaman takır takır gitmek lazım, 500.000'imizin ikisi duruyor zaten önemli olan oMantık arama. Artık başkalarını dinleme. Herkes kırmızı demiş. Herkeste olacak kadar kırmızı kalmadı
Aklımdan geçen de 5.000'di ama çıkmazsa patlamamak için yazmamıştım.
E bizde orta şeker kalmadı, sürpriz yapsın bana son kararımO çok orta şeker ne iyi diyebilirim ne de kötü
Her türlü mayın tarlasında gibisinO zaman takır takır gitmek lazım, 500.000'imizin ikisi duruyor zaten önemli olan o
Sağı solu belli değilO çok orta şeker ne iyi diyebilirim ne de kötü
Kimi dedin sen 😱E bizde orta şeker kalmadı, sürpriz yapsın bana son kararım
Altıncı hislerin epey kuvvetliymiş, neyse ne sen ne de ben patladım.Aklımdan geçen de 5.000'di ama çıkmazsa patlamamak için yazmamıştım.Sevindim.
Direkt öyleyim zaten.Her türlü mayın tarlasında gibisin
150.000 TL'yi bulduk maalesef..E bizde orta şeker kalmadı, sürpriz yapsın bana son kararım
Emin değilim ama galiba kırmızı gittiAltıncı hislerin epey kuvvetliymiş, neyse ne sen ne de ben patladım.
Direkt öyleyim zaten.
Boşuna mı diyoruz bahtsızız diye, bakınmam lazım150.000 TL'yi bulduk maalesef..
8 kutu var ve 2 kımızı var 2'si de 500..000
İyi düşün iyi üst üste 3 mavi falan açsan toparlanır tablo biraz..Boşuna mı diyoruz bahtsızız diye, bakınmam lazım
Yoldaşımın Hainliği tüm hızıyla devam ediyor.
Ben sadece bir 500 bin kimde onu biliyorum .başka hakim değilim.Boşuna mı diyoruz bahtsızız diye, bakınmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?