Demin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin
Demin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin
Güzeldi reis ama unutmak lazım o uğursuzu@xdragxx esprim nasıldı
Yapma be@slhttnmtl Reis 22 diyor @emreemreu da 22'yi açma demişti
------
O çok yeni 2 kutu ya açtı ya açmadı
Sen bilirsinDemin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin
@emreemreu dediyse durup düşünmek lazım.@slhttnmtl Reis 22 diyor @emreemreu da 22'yi açma demişti
------
O çok yeni 2 kutu ya açtı ya açmadı
Yemek yiyordum @slhttnmtlDemin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin
@Zeyno yaktın adamı 100.000 TL vardı kutusunda. Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz..Yapma beHadi 3. kutusunu da bana açsınSon kararım
Onu sonlara saklamıştım bu da destek oldu zaten
Afiyet olsunYemek yiyordum @slhttnmtl
Ah şom ağzımı niye açtıysam@Zeyno yaktın adamı 100.000 TL vardı kutusunda. Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz..
Onu sonlara saklamıştım bu da destek oldu zaten
6 x 4 24 birde 31 esprisi yaptım üçüde espriydi @12.Adam
Ama buna 2 yorum geldi ve 2 yorumdan da büyük olacağını düşünüyorumSen hala sonlar ve başlarda gidiyorsun. Uzaklaş dedik
Ortadan gitmeyi deneAma buna 2 yorum geldi ve 2 yorumdan da büyük olacağını düşünüyorum
@Özgür burda mısın acabaOlsun başka kaynağımız da var
------
9 dedim ya
Burdayım.
Bugün ne hissediyorsun kutunda bakalımBurdayım.
AhududuBu nasıl mantı böyle?Vişneli mi ? Kirazlı mı? @Dosi
İyi hissediyorum.Bugün ne hissediyorsun kutunda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?