Haa, neyse o zaman ya500.000'i aldı ve kutusunu da alıp gitti EmreKutusu yok o yüzden.
Haa, neyse o zaman ya500.000'i aldı ve kutusunu da alıp gitti EmreKutusu yok o yüzden.
Yok mu aklında bir kutu alalım yavaştanHaa, neyse o zaman ya
Seni harcarlar bu hafta bak dikkat etİkili elemelereydi o ya
Sana kim inanır pis iftiracı
------
O zaman 14 diyeliö
@Emre Ozansoy dedim yaYok mu aklında bir kutu alalım yavaştan
Sürprizlerle doluyum gece burada olursan görürsünSeni harcarlar bu hafta bak dikkat et
Ben bir kere son kararım 2 kere dendi diye laf işitmiştim.@Emre Ozansoy dedim yaSon kararım da dedimYine de diyorum
------
Sürprizlerle doluyum gece burada olursan görürsün
Bekliyoruz bakalım@Emre Ozansoy dedim yaSon kararım da dedimYine de diyorum
------
Sürprizlerle doluyum gece burada olursan görürsün
Kırmızı açmayacaksa yansın o zaman bu eller:
Ahahaha sus sus yazdığın ilk mesaja bakBen bir kere son kararım 2 kere dendi diye laf işitmiştim.
Sıkıntı yok
@Gerekli24 tebrikler yine yaktın...Sıkıntı yokİyi bari başımı yakmadıMouse yapayım dedim ilk kendim çıktım sonra EmreCan, AteşBöceği, Doğan ve 12.Adam çıktı en iyisi bende 20 numaralı kutuyu açayım, son kararım
Çok teşekkürler7 ve 8 numarayı açmanı tavsiye ederim. Mavi gibi geldi.
Moral bozmak yok ama sonuna kadar yükseltmek var
Haticeye değil neticeye bak. Kaçırdın mı? EvetAhahaha sus sus yazdığın ilk mesaja bak
Beni alıntı etmemiş, etiketlememiş. Ben Emreemreu'nun kutusu yok dedim o ara Emre Ozansoy son kararım demiş o yüzden görmedim belki de....
HEY MAŞALLAH@Gerekli24 tebrikler yine yaktın...
Kutusunda 250.000 TL vardı maalesef. Bu tur pek iyi başlayamadık gibi teklif öncesi son 4 kutu.
Çok fazla ilk ve son numaralara odaklandın. Ortalar boş kalmış tablodaHEY MAŞALLAH7 son kararım
Vay arkadaş sen de bir çok yavaşsın bir çok hızlıHEY MAŞALLAH7 son kararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?