Haa, neyse o zaman ya500.000'i aldı ve kutusunu da alıp gitti EmreKutusu yok o yüzden.
Haa, neyse o zaman ya500.000'i aldı ve kutusunu da alıp gitti EmreKutusu yok o yüzden.
Yok mu aklında bir kutu alalım yavaştanHaa, neyse o zaman ya![]()
Seni harcarlar bu hafta bak dikkat etİkili elemelereydi o ya
Sana kim inanır pis iftiracı
------
O zaman 14 diyeliö![]()
@Emre Ozansoy dedim yaYok mu aklında bir kutu alalım yavaştan![]()
Sürprizlerle doluyum gece burada olursan görürsünSeni harcarlar bu hafta bak dikkat et![]()
Ben bir kere son kararım 2 kere dendi diye laf işitmiştim.@Emre Ozansoy dedim yaSon kararım da dedim
Yine de diyorum
------
Sürprizlerle doluyum gece burada olursan görürsün![]()
Bekliyoruz bakalım@Emre Ozansoy dedim yaSon kararım da dedim
Yine de diyorum
------
Sürprizlerle doluyum gece burada olursan görürsün![]()
Kırmızı açmayacaksa yansın o zaman bu eller:
Ahahaha sus sus yazdığın ilk mesaja bakBen bir kere son kararım 2 kere dendi diye laf işitmiştim.
Sıkıntı yok
@Gerekli24 tebrikler yine yaktın...Sıkıntı yokİyi bari başımı yakmadı
Mouse yapayım dedim ilk kendim çıktım sonra EmreCan, AteşBöceği, Doğan ve 12.Adam çıktı en iyisi bende 20 numaralı kutuyu açayım, son kararım
![]()
Çok teşekkürler7 ve 8 numarayı açmanı tavsiye ederim. Mavi gibi geldi.![]()
Moral bozmak yok ama sonuna kadar yükseltmek var
Haticeye değil neticeye bak. Kaçırdın mı? EvetAhahaha sus sus yazdığın ilk mesaja bak
Beni alıntı etmemiş, etiketlememiş. Ben Emreemreu'nun kutusu yok dedim o ara Emre Ozansoy son kararım demiş o yüzden görmedim belki de....
HEY MAŞALLAH@Gerekli24 tebrikler yine yaktın...
Kutusunda 250.000 TL vardı maalesef. Bu tur pek iyi başlayamadık gibi teklif öncesi son 4 kutu.
Çok fazla ilk ve son numaralara odaklandın. Ortalar boş kalmış tablodaHEY MAŞALLAH7 son kararım
![]()
Vay arkadaş sen de bir çok yavaşsın bir çok hızlıHEY MAŞALLAH7 son kararım
![]()