- Reaksiyon puanı
- 114,367
- Puanı
- 1,060
Oh herkesten ala ala köşeyi döndün
Son bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.Oh herkesten ala ala köşeyi döndün
Son bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.
@Angelica sana ayıp etmişSon bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.
Yarısı yardım kampanyalara yarısını da kanalın kasasına koyacağım, lanet olsun bu kadar da bonkörüm işte değerimi bilin@Angelica sana ayıp etmişbiz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık
@Tolstoyevski eğer 50 bin üzeri alırsa sadece yarısı ona verilecek. Diğerleri yardım kampanyalarına
25ini zaten yardım artı kanala. Diğer 25 bini ne yaparsan yapYarısı yardım kampanyalara yarısını da kanalın kasasına koyacağım, lanet olsun bu kadar da bonkörüm işte değerimi bilin
@Cervantes e de yüzde 7
Onu da kasaya hibe edeceğim işte, daha sonra belki token işine girebiliriz çünkü bütçe lazım, ZeyCoin gelecek yakında25ini zaten yardım artı kanala. Diğer 25 bini ne yaparsan yap
Hadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24Herkese bu kez 1 GB internet hediye edeceğiz sponsorluk anlaşmaları gereği
Ayrıca yüksek bir ödül kazanırsam TEMA vakfına fidan bağışında bulunacağız kanal adına...
Melek ablanın Kayserili damarı tuttu. Kendi hemşehrisine bile cimrilik yapıyor.@Angelica sana ayıp etmişbiz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık
@Tolstoyevski eğer 50 bin üzeri alırsa sadece yarısı ona verilecek. Diğerleri yardım kampanyalarına
@Angelica sana ayıp etmişbiz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık
Melek ablanın Kayserili damarı tuttu. Kendi hemşehrisine bile cimrilik yapıyor.
BilememAa ben hesabına yatırmıştım @Cervantes fatih hesabına bakmamış
Son bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.
Hadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24
------
Hediye etse ne olur altyapı rezaletHadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24
------
Her an her şekilde msj verebilirim sizeHerzaman ki hali
Profilde etiket etmiyorsunuz yazmışsın, hemen halıyı serdim
Şimdilik tahmini saati 19.00 yazdımHer an her şekilde msj verebilirim size
Bekleye bekleye ağaç oldum ne zaman başlar bu yarışma? Sabahın 7sinden beri burdayım bana da yazık
TmSırf @Tolstoyevski 'yi yalnız bırakmamak için konuda olacağım. Üstteki mesajları ciddiye bile almıyorum.
Tabi %10 para anlaştın, normaldirSırf @Tolstoyevski 'yi yalnız bırakmamak için konuda olacağım. Üstteki mesajları ciddiye bile almıyorum.
@Tolstoyevski aşı oldu. Dinlensin biraz. Çok erken yapamazdıkBekleye bekleye ağaç oldum ne zaman başlar bu yarışma? Sabahın 7sinden beri burdayım bana da yazık
------
Tm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?