Evet evet ben de diyorum bu Dosi gitmiyor muydu?Yok her saniye başı bildirim geliyor. Çıkış yapayım yoksa yemek yapamam![]()
Evet evet ben de diyorum bu Dosi gitmiyor muydu?Yok her saniye başı bildirim geliyor. Çıkış yapayım yoksa yemek yapamam![]()
Hayatta bulamazlar aaaaEvet evet hiç bulamazlar
😀😁😂
------
Ne yapacan içte açlık maksat karın doyurmak sağlıklı beslenmek değil😀😁😂
Bu da kulağımıza küpe olsunBiz yandık siz yanmayın sakın beğenmemezlik etmeyin
Bence açık kalsın. Bildirimlerin sesi mi geliyor?Yok her saniye başı bildirim geliyor. Çıkış yapayım yoksa yemek yapamam![]()
Benim dediklerimi dikkate alırsa ben beğenmemezlik yapmam, tabağı yalar, yutarım.Bakın görüyor musunuz hiç “hayır beğenmeseniz de makarna suyunu dökmem başınızdan aşağı sıcak sıcak” diye inkar etmiyor![]()
Biz yandık siz yanmayın sakın beğenmemezlik etmeyin
@Yakamoz-Asi @EmreCan @Cervantes @AteşBöceği @12.Adam
Sende ne yiyorsan bizim yerimize de yeBen gündüz erişte yedim hala rahatsız ediyor cok severim ama siz benim yerime de yiyin bir zahmet
Bazılarının eli lezzetli oluyor işte😉
Hissetmyorum, @eskici bence beni pas geç. @bazinga da denemişti, kötü gelmişti sanırım.Şuan çok kişi yok gibi@Tolstoyevski nereye kayboldun
@Cervantes burda ama @EmreCan yok, sonra laf atıyor.
@Araf ne hissediyorsun?
------
@Gerekli24 @batuhankaralar @slhttnmtl @Emre Ozansoy artık sizde konuda olun. Fikir alalım![]()
Geç kaldın 2.part yarın
Yoo bazinga'ya mavi açmıştın. Mutlu ettin
Es geçsem mi dedim ama ağrı, titreme ve üşüme gelmeye başladı. Mecbur içeceğimBugün de kullanacaksan unutma ilaçcağızını içmeyi@Dosi
Şu testi olsaydın keşke... Cidden diyorum yarın olman mümkün değil mi? 😔Es geçsem mi dedim ama ağrı, titreme ve üşüme gelmeye başladı. Mecbur içeceğim![]()
Yok olmak istemiyorum. Zaten 1 hafta olmuş artı o kadar da kötü sayılmam. Yeri geliyor yemekte yapıyorum. Temizlikte. İştahda fena sayılmaz.Şu testi olsaydın keşke... Cidden diyorum yarın olman mümkün değil mi? 😔
Zaten biz de aşağı yukarı öyle ayakta atlatmıştık ilk birkaç gün ve çok şükür sen de eğer öyleysen ayakta atlatıyorsunYok olmak istemiyorum. Zaten 1 hafta olmuş artı o kadar da kötü sayılmam. Yeri geliyor yemekte yapıyorum. Temizlikte. İştahda fena sayılmaz.
O zaman daha fenaydı. Ayakta duramıyorum. İştahda yoktu. Bunda ara ara kötüyüm. Çoğunlukta iyiZaten biz de aşağı yukarı öyle ayakta atlatmıştık ilk birkaç gün ve çok şükür sen de eğer öyleysen ayakta atlatıyorsun
Hatırlarsan 2020’nin ilkbaharında da benzer bir durum olmuştu ve ayakta atlatmıştın?
Antikor kazanmışsın geçen seneden bu sene daha hafif atlatman normal ve çok ama çok şükürHa bi de bizde evde dinlen demekten başka birşey yapmıyorlar. Yani öğrenmek bir fayda etmez. Ben zaten günlerdir evdeyim odamdan bile çıkmıyorum çoğu zaman.
O zaman daha fenaydı. Ayakta duramıyorum. İştahda yoktu. Bunda ara ara kötüyüm. Çoğunlukta iyi![]()
E bir zahmet. .ss
Aferin Dosi bizi ayırma.@serhatt bu aralar gözükmüyor ortalıklarda![]()
Merak mı ettin?Bende de olur belki
Nerelerdesin sen![]()