Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Yok her saniye başı bildirim geliyor. Çıkış yapayım yoksa yemek yapamam :F
Bence açık kalsın. Bildirimlerin sesi mi geliyor? :A
Bakın görüyor musunuz hiç “hayır beğenmeseniz de makarna suyunu dökmem başınızdan aşağı sıcak sıcak” diye inkar etmiyor :bilmem: :A Biz yandık siz yanmayın sakın beğenmemezlik etmeyin :A @Yakamoz-Asi @EmreCan @Cervantes @AteşBöceği @12.Adam
Benim dediklerimi dikkate alırsa ben beğenmemezlik yapmam, tabağı yalar, yutarım. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and eskici
Yok olmak istemiyorum. Zaten 1 hafta olmuş artı o kadar da kötü sayılmam. Yeri geliyor yemekte yapıyorum. Temizlikte. İştahda fena sayılmaz.
Zaten biz de aşağı yukarı öyle ayakta atlatmıştık ilk birkaç gün ve çok şükür sen de eğer öyleysen ayakta atlatıyorsun :Z

Hatırlarsan 2020’nin ilkbaharında da benzer bir durum olmuştu ve ayakta atlatmıştın?

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ha bi de bizde evde dinlen demekten başka birşey yapmıyorlar. Yani öğrenmek bir fayda etmez. Ben zaten günlerdir evdeyim odamdan bile çıkmıyorum çoğu zaman.
Zaten biz de aşağı yukarı öyle ayakta atlatmıştık ilk birkaç gün ve çok şükür sen de eğer öyleysen ayakta atlatıyorsun :Z

Hatırlarsan 2020’nin ilkbaharında da benzer bir durum olmuştu ve ayakta atlatmıştın?
O zaman daha fenaydı. Ayakta duramıyorum. İştahda yoktu. Bunda ara ara kötüyüm. Çoğunlukta iyi :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ha bi de bizde evde dinlen demekten başka birşey yapmıyorlar. Yani öğrenmek bir fayda etmez. Ben zaten günlerdir evdeyim odamdan bile çıkmıyorum çoğu zaman.

O zaman daha fenaydı. Ayakta duramıyorum. İştahda yoktu. Bunda ara ara kötüyüm. Çoğunlukta iyi :A
Antikor kazanmışsın geçen seneden bu sene daha hafif atlatman normal ve çok ama çok şükür:Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi