Uygundur başlarız 18.30 gibi İlk partı @Dosi sunacakYarışmacı arkadaşları yavaştan çağıralım konuya ve 18:30 gibi başlayalım diyorum
Uygundur başlarız 18.30 gibi İlk partı @Dosi sunacakYarışmacı arkadaşları yavaştan çağıralım konuya ve 18:30 gibi başlayalım diyorum
İlk partta kaç kutu açacazUygundur başlarız 18.30 gibi İlk partı @Dosi sunacak
8-7-3-2-2 şeklinde gidiyoruzİlk partta kaç kutu açacaz
Yani 11 kutu mu açacaz bugün8-7-3-2-2 şeklinde gidiyoruz
8-3 değil 8-7 diye gidiyoruz amaYani 11 kutu mu açacaz bugün
Ben direk yarıya böldüm toplam kutu sayısını8-3 değil 8-7 diye gidiyoruz ama
Yok bugün 8 kutu açarız sadeceYani 11 kutu mu açacaz bugün
Yemek kaldı ama onu da yarışma sonrası yaparımHemen hallet işlerini, 18:30 gibi başlayalım
8 kutu iyidir tamamYok bugün 8 kutu açarız sadece
------
Yemek kaldı ama onu da yarışma sonrası yaparım
Şuan çok kişi yok gibi @Tolstoyevski nereye kayboldun8 kutu iyidir tamam
Herkesi çağır gelsinŞuan çok kişi yok gibi @Tolstoyevski nereye kayboldun
@Cervantes burda ama @EmreCan yok, sonra laf atıyor.
@Araf ne hissediyorsun?
------
@Gerekli24 @batuhankaralar @slhttnmtl @Emre Ozansoy artık sizde konuda olun. Fikir alalım
Sen çağırırsın da gelmez miyim hiç sevgili kanal patron yarısı hanım Dondurmaları hallettik ama öncesinde tüm stüdyoya Domino’s pizza ziyafeti çekeceğiz Domino’s sponsorluğundaŞuan çok kişi yok gibi @Tolstoyevski nereye kayboldun
@Cervantes burda ama @EmreCan yok, sonra laf atıyor.
@Araf ne hissediyorsun?
Şuan online olanları çağırdımHerkesi çağır gelsin
Zamanlaman harikaSen çağırırsın da gelmez miyim hiç sevgili kanal patron yarısı hanım Dondurmaları hallettik ama öncesinde tüm stüdyoya Domino’s pizza ziyafeti çekeceğiz Domino’s sponsorluğunda
Pizzayı az yersin o halde yemek için Ne yemek yaptın ve yanında cacık var mı?Yok bugün 8 kutu açarız sadece
------
Yemek kaldı ama onu da yarışma sonrası yaparım
Hiç bir şey yapmadım evde ekmek kalmamış. Almaya yanaşmıyorlar yarışma sonrası birini ikna edeceğiz artıkPizzayı az yersin o halde yemek için Ne yemek yaptın ve yanında cacık var mı?
Yalın'a fena puanlar vermiyordum ben hain kütük, iftira atmaYalın'a olan puanların aklımda hain kütük..