Aman gelme, yokluğun belli bile olmuyor etkisiz eleman.Gelirim en iyi yarışmacısı olduğum programa @Cervantes çatlasın patlasın. ALLAH SENİ ISLAH ETSİN![]()
------
Bu arkadaş böyle işte yorar insanı.Yoruyor kavganız@Cervantes
Aman gelme, yokluğun belli bile olmuyor etkisiz eleman.Gelirim en iyi yarışmacısı olduğum programa @Cervantes çatlasın patlasın. ALLAH SENİ ISLAH ETSİN![]()
Bu arkadaş böyle işte yorar insanı.Yoruyor kavganız@Cervantes
Beni çekemiyorsun kıskanç pislikAman gelme, yokluğun belli bile olmuyor etkisiz eleman.
------
Bu arkadaş böyle işte yorar insanı.![]()
Hadi oradan be, bak @Dosi bile en çok katkısı olana 5000 TL veriyoruz ve şuana kadar sadece sana verdik bu miktarı diyor.Beni çekemiyorsun kıskanç pislik![]()
Senle bana aynı parayı verdi körHadi oradan be, bak @Dosi bile en çok katkısı olana 5000 TL veriyoruz ve şuana kadar sadece sana verdik bu miktarı diyor.Sen haftalık 500 TL alıyormuşsun, o bile çok sana.
![]()
Kendi yarıştığı haftadan değil, yarışma başına verdiği miktardan bahsediyorum cahil.Senle bana aynı parayı verdi kör![]()
Hadi oradan be, bak @Dosi bile en çok katkısı olana 5000 TL veriyoruz ve şuana kadar sadece sana verdik bu miktarı diyor.Sen haftalık 500 TL alıyormuşsun, o bile çok sana.
![]()
Yarıştığım gün eşit aldınızSenle bana aynı parayı verdi kör![]()
Buna sabaha kadar anlatmaya çalış yine anlamaz.Yarıştığım gün eşit aldınız
Onun haricinde Cervantes eskiden beri var. Bir tek son 2 yarışma fire verdi
Emrecan'da kadrolu renk katan ve para kazanan jüri![]()
Sus lan tacizci sapıkkkKendi yarıştığı haftadan değil, yarışma başına verdiği miktardan bahsediyorum cahil.![]()
Terbiyesiz. Kendi sıfatlarını başkalarına kullanma. 😡Sus lan tacizci sapıkkk![]()
Tacizci!!!!!!Terbiyesiz. Kendi sıfatlarını başkalarına kullanma. 😡
Ben biraz dinlenip iş ve yemek sonrası gelirimHerkes yavaştan hazır olmaya başlasın, geliyor gelmekte olan![]()
Şaka sınırını aştığı için için şuandan itibaren cevap verme gereksinimi duymuyorum...Tacizci!!!!!!
------
Ülkemdetacizciistemiyorum
Hemen hallet işlerini, 18:30 gibi başlayalımBen biraz dinlenip iş ve yemek sonrası gelirim(umarım 3üde olur
)
Siz hazır mısınızHamdi her zaman hazır @Dosi![]()
Yarışmacı arkadaşları yavaştan çağıralım konuya ve 18:30 gibi başlayalım diyorum@Dosi hazır mısın![]()