Uygundur başlarız 18.30 gibiYarışmacı arkadaşları yavaştan çağıralım konuya ve 18:30 gibi başlayalım diyorum![]()
Uygundur başlarız 18.30 gibiYarışmacı arkadaşları yavaştan çağıralım konuya ve 18:30 gibi başlayalım diyorum![]()
İlk partta kaç kutu açacaz
8-7-3-2-2 şeklinde gidiyoruzİlk partta kaç kutu açacaz![]()
Yani 11 kutu mu açacaz bugün8-7-3-2-2 şeklinde gidiyoruz![]()
8-3 değil 8-7 diye gidiyoruz amaYani 11 kutu mu açacaz bugün![]()
Ben direk yarıya böldüm toplam kutu sayısını8-3 değil 8-7 diye gidiyoruz ama![]()
Yok bugün 8 kutu açarız sadeceYani 11 kutu mu açacaz bugün![]()
Yemek kaldı ama onu da yarışma sonrası yaparımHemen hallet işlerini, 18:30 gibi başlayalım![]()
8 kutu iyidir tamamYok bugün 8 kutu açarız sadece
------
Yemek kaldı ama onu da yarışma sonrası yaparım![]()
Şuan çok kişi yok gibi8 kutu iyidir tamam![]()
Herkesi çağır gelsinŞuan çok kişi yok gibi@Tolstoyevski nereye kayboldun
@Cervantes burda ama @EmreCan yok, sonra laf atıyor.
@Araf ne hissediyorsun?
------
@Gerekli24 @batuhankaralar @slhttnmtl @Emre Ozansoy artık sizde konuda olun. Fikir alalım![]()
Sen çağırırsın da gelmez miyim hiç sevgili kanal patron yarısı hanımŞuan çok kişi yok gibi@Tolstoyevski nereye kayboldun
@Cervantes burda ama @EmreCan yok, sonra laf atıyor.
@Araf ne hissediyorsun?![]()
Şuan online olanları çağırdımHerkesi çağır gelsin![]()
Zamanlaman harikaSen çağırırsın da gelmez miyim hiç sevgili kanal patron yarısı hanımDondurmaları hallettik ama öncesinde tüm stüdyoya Domino’s pizza ziyafeti çekeceğiz Domino’s sponsorluğunda
![]()
Pizzayı az yersin o halde yemek içinYok bugün 8 kutu açarız sadece
------
Yemek kaldı ama onu da yarışma sonrası yaparım![]()
Hiç bir şey yapmadımPizzayı az yersin o halde yemek içinNe yemek yaptın ve yanında cacık var mı?
![]()
Yalın'a fena puanlar vermiyordum ben hain kütük, iftira atmaYalın'a olan puanların aklımda hain kütük..