Görüşürüz canım kendine iyi bak afiyet olsun şimdiden 😉Hadi ben yavaştan kaçar
Görüşürüz canım kendine iyi bak afiyet olsun şimdiden 😉Hadi ben yavaştan kaçar
Sarımsaklı yoğurtlu makarna ÇOK SEVİYORUMSarımsaklı yoğurta spagetti yap bence de daha iyi gider, sarımsak var bir kere adı yeter Hata sende ekmek yoğurt eksik bir şey var mı dedik yok bayatlar bitsin önce diye tutturdun cimrilikten sonra evde kalmadı krizi oluyor @12.Adam @Cervantes
Ben de severim tatar makarna denir benim memlekette üzerine de kaymak kızartıp dökeriz😉Sarımsaklı yoğurtlu makarna ÇOK SEVİYORUM
Memleket neresi Ay*** ablaBen de severim tatar makarna denir benim memlekette üzerine de kaymak kızartıp dökeriz😉
Nudde nudel adı her ne ise sizde 3 dakkada pişir baharat koyma soğusun sarımsaklı yoğurtlu ye iş görürSarımsaklı yoğurtlu makarna ÇOK SEVİYORUM
------
@Tolstoyevski benim canımı çektirdin evde pilav ve et var BANA SARIMSAKLI YOĞURTLU MAKARNA BORÇLUSUN
Ay iyi ki de ismimi editliyon ya çok belli ediyorsun böyleMemleket neresi Ay*** abla
Nudde sjjdjddjfh ama öyle olmuyo ya ben öyle ısınamıyom ama denicem bakalım evde de nudde vardı zatenNudde nudel adı her ne ise sizde 3 dakkada pişir baharat koyma soğusun sarımsaklı yoğurtlu ye iş görür
Hazır yemek çalışanlara birebir😉Nudde nudel adı her ne ise sizde 3 dakkada pişir baharat koyma soğusun sarımsaklı yoğurtlu ye iş görür
Ay ile başlayan bir sürü isim var bulamazlar bilenler de çaktırmasınAy iyi ki de ismimi editliyon ya çok belli ediyorsun böyle
Ispartalıyım ben
Noddle ama onu niye tavsiye ediyorsun plastik gibi bir şey kanserojenNudde nudel adı her ne ise sizde 3 dakkada pişir baharat koyma soğusun sarımsaklı yoğurtlu ye iş görür
Bizde nudlar adı. Geçen yoklukta denedim hoşuma gitti bir kaç kere denedim hattaNudde sjjdjddjfh ama öyle olmuyo ya ben öyle ısınamıyom ama denicem bakalım evde de nudde vardı zaten
Evet evet hiç bulamazlarAy ile başlayan bir sürü isim var bulamazlar bilenler de çaktırmasın
Ne yapacan içte açlık maksat karın doyurmak sağlıklı beslenmek değil😀😁😂Bizde nudlar adı. Geçen yoklukta denedim hoşuma gitti bir kaç kere denedim hatta
Burda çok popüler. Çerez gibi çiğ çiğ yer çocuklar evde de çok. Denedim ama baharatı ile yiyemiyorum. Yoğurtlu versiyonNoddle ama onu niye tavsiye ediyorsun plastik gibi bir şey kanserojen
@Dosi nin hamarat ellerinden yapılma bol sarımsaklı kıymalı makarnayı bir yiyin parmaklarınızı yersiniz valla öyle böyle değil Beğenmezseniz de makarnanın kaynar suyunu başınızdan aşağı dökme garantisi veriyor kendisi @EmreCan @Yakamoz-Asi
Benim yengem var harika makarna yapıyo tadı hala damağımda o nasıl bir makarnadır öyle ben annem o kdr makarna yaptık onun o tadını tutturamadık ama bizimkiler de harikulade denemelisiniz :Noddle ama onu niye tavsiye ediyorsun plastik gibi bir şey kanserojen
@Dosi nin hamarat ellerinden yapılma bol sarımsaklı kıymalı makarnayı bir yiyin parmaklarınızı yersiniz valla öyle böyle değil Beğenmezseniz de makarnanın kaynar suyunu başınızdan aşağı dökme garantisi veriyor kendisi @EmreCan @Yakamoz-Asi
Evde yiyecek olmayıp ypacak derman yokken harika gidiyorEvet evet hiç bulamazlar
😀😁😂
------
Ne yapacan içte açlık maksat karın doyurmak sağlıklı beslenmek değil😀😁😂
Ben de yemek yapıp yiyeyim 1 buçuk saat oldu bile yarışma
Sarımsağı bol olsun, tuzu da unutma ama geçen tuzu az atmışsın neydi öyle
Soğan kavurması canım çekiyor bol acılı
Gözlerini yakmaması için ekmek çiğnesin, yada musluğu açık tutsun.Yeminle benim de öyle, şöyle kızgın tavada pembeleşinceye dek bir güzel kavur ama gözlerine dikkat et yaşarmasın
Aşırı acıkmışım. Evi temizledim en azından onu başardım bugün
Birini ekmek almaya yollasam iyi olacak anca ozaman yaparım. Ekmek olmazsa ben de sarımsaklı yoğurtta spagetti yaparım
Sarımsaklı yoğurta spagetti yap bence de daha iyi gider, sarımsak var bir kere adı yeter Hata sende ekmek yoğurt eksik bir şey var mı dedik yok bayatlar bitsin önce diye tutturdun cimrilikten sonra evde kalmadı krizi oluyor @12.Adam @Cervantes
Makarnayı haşlasın,üstüne sarımsaklı yoğurdun üzerinedir kıymayı kavursun, en sonda zeytinyağında salçayla üstüne sos yapar.(Malumunuz tereyağına alerjik olduğunu) Hepimize afiyet olsun. 😋Sanada geçmiş olsun.
Sen 150 bin açtın bu arada
------
Normalde ekmek (yufka tarzı) onu büyük karton paketli alıp buzluğa koyuyorum ama 1 haftadır çıkamadık alışverişe. Böyle sıkıntı oldu
Bende sarımsaklı yoğurtlusunu denicem galibaBizde nudlar adı. Geçen yoklukta denedim hoşuma gitti bir kaç kere denedim hatta
Ben gündüz erişte yedim hala rahatsız ediyor cok severim ama siz benim yerime de yiyin bir zahmetBenim yengem var harika makarna yapıyo tadı hala damağımda o nasıl bir makarnadır öyle ben annem o kdr makarna yaptık onun o tadını tutturamadık ama bizimkiler de harikulade denemelisiniz :
Dosi bizede yap yiyelim
@AteşBöceği @Yakamoz-Asi @Dosi
Bakın görüyor musunuz hiç “hayır beğenmeseniz de makarna suyunu dökmem başınızdan aşağı sıcak sıcak” diye inkar etmiyor Biz yandık siz yanmayın sakın beğenmemezlik etmeyin @Yakamoz-Asi @EmreCan @Cervantes @AteşBöceği @12.AdamBurda çok popüler. Çerez gibi çiğ çiğ yer çocuklar evde de çok. Denedim ama baharatı ile yiyemiyorum. Yoğurtlu versiyon