Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Sarımsaklı yoğurta spagetti yap bence de daha iyi gider, sarımsak var bir kere adı yeter :A Hata sende ekmek yoğurt eksik bir şey var mı dedik yok bayatlar bitsin önce diye tutturdun cimrilikten sonra evde kalmadı krizi oluyor :bilmem: :A @12.Adam @Cervantes
Sarımsaklı yoğurtlu makarna ÇOK SEVİYORUM :bhr:
------

@Tolstoyevski benim canımı çektirdin evde pilav ve et var BANA SARIMSAKLI YOĞURTLU MAKARNA BORÇLUSUN :A

Sarımsaklı yoğurtlu makarna ÇOK SEVİYORUM :bhr:
------

@Tolstoyevski benim canımı çektirdin evde pilav ve et var BANA SARIMSAKLI YOĞURTLU MAKARNA BORÇLUSUN :A
Nudde nudel adı her ne ise sizde :A 3 dakkada pişir baharat koyma soğusun sarımsaklı yoğurtlu ye :A iş görür :A

Nudde nudel adı her ne ise sizde :A 3 dakkada pişir baharat koyma soğusun sarımsaklı yoğurtlu ye :A iş görür :A
Noddle ama onu niye tavsiye ediyorsun plastik gibi bir şey kanserojen :A

@Dosi nin hamarat ellerinden yapılma bol sarımsaklı kıymalı makarnayı bir yiyin parmaklarınızı yersiniz valla öyle böyle değil :A Beğenmezseniz de makarnanın kaynar suyunu başınızdan aşağı dökme garantisi veriyor kendisi :A @EmreCan @Yakamoz-Asi

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and Dosi

@Dosi nin hamarat ellerinden yapılma bol sarımsaklı kıymalı makarnayı bir yiyin parmaklarınızı yersiniz valla öyle böyle değil :A Beğenmezseniz de makarnanın kaynar suyunu başınızdan aşağı dökme garantisi veriyor kendisi :A @EmreCan @Yakamoz-Asi
Burda çok popüler. Çerez gibi çiğ çiğ yer çocuklar :A evde de çok. Denedim ama baharatı ile yiyemiyorum. Yoğurtlu versiyon :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Benim yengem var harika makarna yapıyo tadı hala damağımda o nasıl bir makarnadır öyle ben annem o kdr makarna yaptık onun o tadını tutturamadık ama bizimkiler de harikulade denemelisiniz :
Dosi bizede yap yiyelim
@AteşBöceği @Yakamoz-Asi @Dosi

Ben de yemek yapıp yiyeyim :A 1 buçuk saat oldu bile yarışma :A

Sarımsağı bol olsun, tuzu da unutma ama geçen tuzu az atmışsın neydi öyle :A

Soğan kavurması canım çekiyor :F bol acılı

Yeminle benim de öyle, şöyle kızgın tavada pembeleşinceye dek bir güzel kavur ama gözlerine dikkat et yaşarmasın :A
Gözlerini yakmaması için ekmek çiğnesin, yada musluğu açık tutsun. :A
Aşırı acıkmışım. Evi temizledim en azından onu başardım bugün :F
Birini ekmek almaya yollasam iyi olacak :A anca ozaman yaparım. Ekmek olmazsa ben de sarımsaklı yoğurtta spagetti yaparım :A

Sarımsaklı yoğurta spagetti yap bence de daha iyi gider, sarımsak var bir kere adı yeter :A Hata sende ekmek yoğurt eksik bir şey var mı dedik yok bayatlar bitsin önce diye tutturdun cimrilikten sonra evde kalmadı krizi oluyor :bilmem: :A @12.Adam @Cervantes

Sanada geçmiş olsun.

Sen 150 bin açtın bu arada
------

Normalde ekmek (yufka tarzı) onu büyük karton paketli alıp buzluğa koyuyorum ama 1 haftadır çıkamadık alışverişe. Böyle sıkıntı oldu :A
Makarnayı haşlasın,üstüne sarımsaklı yoğurdun üzerinedir kıymayı kavursun, en sonda zeytinyağında salçayla üstüne sos yapar.(Malumunuz tereyağına alerjik olduğunu) Hepimize afiyet olsun. 😋

Benim yengem var harika makarna yapıyo tadı hala damağımda o nasıl bir makarnadır öyle ben annem o kdr makarna yaptık onun o tadını tutturamadık ama bizimkiler de harikulade denemelisiniz :
Dosi bizede yap yiyelim
@AteşBöceği @Yakamoz-Asi @Dosi
Ben gündüz erişte yedim hala rahatsız ediyor cok severim ama siz benim yerime de yiyin bir zahmet:)
Bazılarının eli lezzetli oluyor işte😉

• Güldürdün
Reactions: EmreCan