Yakarlarsa ben de onları yakarım@eskici vaktinde olmayı unutma
@Sherlock sen 14 numara, @Maskeli Fedai 15 numara. Sizce siz @eskici 'yi yakarmısınız yoksa sevindirir misiniz?![]()
Yakarlarsa ben de onları yakarım@eskici vaktinde olmayı unutma
@Sherlock sen 14 numara, @Maskeli Fedai 15 numara. Sizce siz @eskici 'yi yakarmısınız yoksa sevindirir misiniz?![]()
Yarıştıktan sonra kutu açan olarak devam etmek istiyorsan bu fırsatı sana seve seve sunarımYakarlarsa ben de onları yakarım![]()
Bir 500.000 benim kutumda, bir 500.000 de sayın Gs’li dostumun kutusunda vardır.@eskici vaktinde olmayı unutma
Güzel tahmin. Bakalım yine 'tutacak mı'Bir 500.000 benim kutumda, bir 500.000 de sayın Gs’li dostumun kutusunda vardır.@eskici
Normalde devam edilmiyor muYarıştıktan sonra kutu açan olarak devam etmek istiyorsan bu fırsatı sana seve seve sunarım![]()
İsteyen ediyorNormalde devam edilmiyor mu![]()
O zaman sizin kutuları sona bırakırımBir 500.000 benim kutumda, bir 500.000 de sayın Gs’li dostumun kutusunda vardır.@eskici
bazinga bırksıp yandı. Sen de ya bıraktığın için, yada hemen açacağın için yanarsınO zaman sizin kutuları sona bırakırım![]()
Kaç paraİsteyen ediyordevam edene program başı para veriyoruz
![]()
İlla yakacaksın yani benibazinga bırksıp yandı. Sen de ya bıraktığın için, yada hemen açacağın için yanarsın![]()
En düşük 500 TL, aktifsen o an 1.000 TL, bi de çok yorum yapıyorsan 5.000 TL'ye kadar varKaç para![]()
Devam ederim o zamanEn düşük 500 TL, aktifsen o an 1.000 TL, bi de çok yorum yapıyorsan 5.000 TL'ye kadar varson iki program @Cervantes yoktu 10 000 TL zararda
![]()
Kendini özlettirmek istemiştir. Tatil falan yapıyordur@serhatt bu aralar gözükmüyor ortalıklarda![]()
Kim bilir kimlerle kırıştırıyorKendini özlettirmek istemiştir. Tatil falan yapıyordur![]()
Çevresi geniş adamınKim bilir kimlerle kırıştırıyor![]()
Gitti sipaliler.En düşük 500 TL, aktifsen o an 1.000 TL, bi de çok yorum yapıyorsan 5.000 TL'ye kadar varson iki program @Cervantes yoktu 10 000 TL zararda
![]()
Bugün ol, part 1 olacağı için anca 1000 TL veririmGitti sipaliler.![]()
Böyle anlaşmamıştık patron.Bugün ol, part 1 olacağı için anca 1000 TL veririm![]()