Yakarlarsa ben de onları yakarım@eskici vaktinde olmayı unutma
@Sherlock sen 14 numara, @Maskeli Fedai 15 numara. Sizce siz @eskici 'yi yakarmısınız yoksa sevindirir misiniz?
Yakarlarsa ben de onları yakarım@eskici vaktinde olmayı unutma
@Sherlock sen 14 numara, @Maskeli Fedai 15 numara. Sizce siz @eskici 'yi yakarmısınız yoksa sevindirir misiniz?
Yarıştıktan sonra kutu açan olarak devam etmek istiyorsan bu fırsatı sana seve seve sunarımYakarlarsa ben de onları yakarım
Bir 500.000 benim kutumda, bir 500.000 de sayın Gs’li dostumun kutusunda vardır.@eskici vaktinde olmayı unutma
Güzel tahmin. Bakalım yine 'tutacak mı'Bir 500.000 benim kutumda, bir 500.000 de sayın Gs’li dostumun kutusunda vardır.@eskici
Normalde devam edilmiyor muYarıştıktan sonra kutu açan olarak devam etmek istiyorsan bu fırsatı sana seve seve sunarım
İsteyen ediyorNormalde devam edilmiyor mu
O zaman sizin kutuları sona bırakırımBir 500.000 benim kutumda, bir 500.000 de sayın Gs’li dostumun kutusunda vardır.@eskici
bazinga bırksıp yandı. Sen de ya bıraktığın için, yada hemen açacağın için yanarsınO zaman sizin kutuları sona bırakırım
Kaç paraİsteyen ediyordevam edene program başı para veriyoruz
İlla yakacaksın yani benibazinga bırksıp yandı. Sen de ya bıraktığın için, yada hemen açacağın için yanarsın
En düşük 500 TL, aktifsen o an 1.000 TL, bi de çok yorum yapıyorsan 5.000 TL'ye kadar varKaç para
Devam ederim o zamanEn düşük 500 TL, aktifsen o an 1.000 TL, bi de çok yorum yapıyorsan 5.000 TL'ye kadar varson iki program @Cervantes yoktu 10 000 TL zararda
Kendini özlettirmek istemiştir. Tatil falan yapıyordur@serhatt bu aralar gözükmüyor ortalıklarda
Kim bilir kimlerle kırıştırıyorKendini özlettirmek istemiştir. Tatil falan yapıyordur
Çevresi geniş adamınKim bilir kimlerle kırıştırıyor
Gitti sipaliler.En düşük 500 TL, aktifsen o an 1.000 TL, bi de çok yorum yapıyorsan 5.000 TL'ye kadar varson iki program @Cervantes yoktu 10 000 TL zararda
Bugün ol, part 1 olacağı için anca 1000 TL veririmGitti sipaliler.
Böyle anlaşmamıştık patron.Bugün ol, part 1 olacağı için anca 1000 TL veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?