Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

@Sherlock da 500 bin hissediyorum @bazinga.
@Sherlock da 500.000 olabilir onu açmasın ve finalde takas etsin diyorum
@bazinga @Dosi
Sayın admini resmen oyuna getirmişler, hele kendisi 500.000 TL kazandı, başkası kazanmasın isteyen @emreemreu.
Ne yapacaksa sanki tek başına o kadar parayı….

Gerçi ben de dün kutumda 500.000 TL olacağını iddia etmiştim ancak @Dosi ve @xdragxx, bugün gelecek önerileri görerek ters köşe yapıp 10 TL’cik koymuşlar içine.

Devam etseydim Sherlock'un kutusunu alırdım kendime çünkü bende kesin 10 lira var.
Fakat o riske giremezdim.
Sayın admin tebrik ederim, bu devirde 63.000 TL de iyi bir rakam.
Sonlara doğru tavsiyelere kulak asmasan daha çok olurmuş tabii ama ben olsam ben de emreemreu’ya güvenirdim herhalde.
Birkaç yıl boyunca forumun giderlerini karşılar herhalde bu para.

Kurt hoca kimliğin ile genç neferleri yetiştireceğin, içerisinde sinemanın da bulunacağı tesis ise yalan oldu tabii.
Bu yüzden İngiltere’mizdeki üstün bağlantılarımı kullanarak senin yeniden Crystal Palace (Sarayın Takımı) hocası olman adına kraliçemiz ile anlaşmaya vardım, aylık 250.000 Sterlin teklif etti kraliçemiz.
Kabul edersen sütlü çayı hazırlatacakmış, sarayında bekliyormuş.

Dosi haklı çıktı
Biraz geç kaldım sadece.
@Dosi

Biz 500 bin açmasın diye kendisine tüyo verdik.

miktar değişme mi 😱 iftira atma

@Dosi @Sherlock'un dediği kutuma 10 TL koydular olayını 1001. kez anlatır mısın artık ben anlatmak istemiyorum
Kanıtı sundum

@Emre Ozansoy

@Dosi @Sherlock'un dediği kutuma 10 TL koydular olayını 1001. kez anlatır mısın artık ben anlatmak istemiyorum
Biliyorum hocam nasıl bir sisteminiz olduğunu, sadece herkesin 500.000 TL beklemesi ve sonrasında 10 TL çıkması oldukça absürt bir durum takdir edersiniz ki.
@Dosi
Biz 500 bin açmasın diye kendisine tüyo verdik.

miktar değişme mi 😱 iftira atma

Ekli dosyayı görüntüle 106752@Emre Ozansoy
------

Kanıtı sundum

------

@Emre Ozansoy
Sayın @emreemreu 500.000 TL’yi kazanınca daha önce, @bazinga da ona güvenmeyi seçmiş.

Hoşgeldin gece kuşu yoldaşım.

Reactions: Sherlock
Yok hocam sonradan değiştirme olayı yok
En fazla kafa karıştırmaya çalışıyoruz...

Yalnız @emreemreu son anda Sherlock'u açalım diye yeni fikir ile gelmişti
Ya o noktaya kadar iş işten geçmiş zaten, o saatten sonra @bazinga’nın fikrinin değişmemesi doğal.

Hoşgeldin gece kuşu yoldaşım.
Hoş bulduk yoldaşım.

Yok hocam sonradan değiştirme olayı yok
En fazla kafa karıştırmaya çalışıyoruz...
Kanıt gelince toparlamaya çalıştı
Değiştirme olayı olduğunu iddia etmedim ki zaten, dünden beri 500.000 TL beklentisi var ama yarışmada 10 TL çıktı. Absürt bir olay işte.
500.000 ile 10’un yerini değiştirdiniz demek istememiştim hiç.
Bir de sistemi geçtiğimiz yarışmalardan birinde anlatmıştınız, random belirlendiğini falan. Yani oradan doğru biliyorum zaten.

Reactions: Dosi and xdragxx
Gerçi ben de dün kutumda 500.000 TL olacağını iddia etmiştim ancak @Dosi ve @xdragxx, bugün gelecek önerileri görerek ters köşe yapıp 10 TL’cik koymuşlar içine.

Böyle yazınca kura mantığını bilmiyorsun sandık ki bilmesen de doğal sürekli konuda değilsin hocam normaldir

Yahu ciddi değildim hocam, dalga geçiyorum işte.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yalnız 10 ve 15 numara arasında kalmıştık. Ama konuda para miktarını bilmeden sana 10 numarayı verdim dedim. 15 olsa 500 bin olacakmış
burun farkı ile gitti

Yalnız 10 ve 15 numara arasında kalmıştık. Ama konuda para miktarını bilmeden sana 10 numarayı verdim dedim. 15 olsa 500 bin olacakmış
burun farkı ile gitti
İyi olmuş, hem 10’u 15’e tercih ederim hem de kutumda 500.000 TL olsun istemezdim ne olursa olsun.

Reactions: Dosi
@Sherlock seni Utku ile etiketledim.Ekranına gelmedi mi?
Yarışma konusuna uğramak için geldim yoldaşım, gelmişken etkinliklere oy kullandım. Geri kalan bildirimlere daha sonra bakacağım inşallah.

İşte konuda sürekli olmadığın için cidden kutularla bu tarz ufak oynamalarımız var sanıyorsun sandım
Yok hocam öyle iddialarım yok.
Şeffaflığınıza inanıyorum.

İnan bana Hamdi Beyde istemezdi
Hamdi Bey daha yüksek teklifler yapmalı zaten, yarışmacılar daha çok kazansın.