Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Adı Alvedon :A
Ağır hastalara bile veriliyor. Zararlı olduğunu sanmıyorum. Zaten 2 tane yerine 1 tane almak yetiyor bana.
Paracetamol da içeriyormuş yani bizim buranın benim geçen de kullandığım Parol'una benzer bir ilaç anlaşılan :A

Ekşi'den yorumlarına baktım öven övene, kıskandım açıkçası :A Covid-19 için bile bunu veriyorlarmış İsveç'te 😱

1628010500803.png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yokuuuuuuuuum diyooooor. İlk turlarda iyi bir teklif beklemeyin zaten :A

Yarışmacılara sorduğum 2 klasik soru var ama senin doğum günün 28 ya da 29 Ekim olduğu için soramıyorum :A

Bir diğer sorum uğurlu bir sayın var mı? :A

7 numarayı ekstra severim ama bu yarışmada ne anlama geleceğinden şüpheliyim. :A

Doğum günüm ikisi de değil bu arada ama çok yakın. :A

27 Ekim miydi :A Her türlü 24'ten fazla gibi :A

7 numara sahibi @Alos bu arada. Benimki sadece uğurlu sayına göre gidip gitmediğindi :A
Ozan, kapanmamış yara olan Visca. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Paracetamol da içeriyormuş yani bizim buranın benim geçen de kullandığım Parol'una benzer bir ilaç anlaşılan :A

Ekşi'den yorumlarına baktım öven övene, kıskandım açıkçası :A Covid-19 için bile bunu veriyorlarmış İsveç'te 😱

Ekli dosyayı görüntüle 106738

Ağrı kesiciler fazla değil ama en bilindik olan 2 ağrı kesiciden biri :A
Bir kaç sene önce artık marketlerde de satılmaya başlanıldı. Daha önce sadece eczanede satılırdı.

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Ağrı kesiciler fazla değil ama en bilindik olan 2 ağrı kesiciden biri :A
Bir kaç sene önce artık marketlerde de satılmaya başlanıldı. Daha önce sadece eczanede satılırdı.
Şu marketlerde eczane reyonu olayını çok kıskanıyorum Avrupa ve ABD'nin... Keşke TR'de de o sistem olsa. Bir ara olacak filan deniliyordu da eczane lobisi engelliyor hep :A

Peki reçeteyle mi alıyorsunuz marketlerde bile?

• Beğendim
Şu marketlerde eczane reyonu olayını çok kıskanıyorum Avrupa ve ABD'nin... Keşke TR'de de o sistem olsa. Bir ara olacak filan deniliyordu da eczane lobisi engelliyor hep :A

Peki reçeteyle mi alıyorsunuz marketlerde bile?
Hayır reçetesiz alınıyor bu.
Reçetesiz misal 60 TL ise reçeteli 40 olabiliyor. Karışık sistem :A

Hayır reçetesiz alınıyor bu.
Reçetesiz misal 60 TL ise reçeteli 40 olabiliyor. Karışık sistem :A
@bazinga nın mavi ile ayrılması durumunda ihtiyacı olan ilacı bulduk o halde ateş yapacağı için Parol iyidir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Daha önce mavi almış. Bağışıklığı vardır :A
Bağışıklık demişken, biz ilaçlara karşı fena bağışıklık kazandık sürekli kullanıyoruz şeker kullanır gibi antibiyotik vb... Sizin orası bu konuda iyi durumda sanırım? :A

Geçen sene doktor bana boğazıma bile bakmadan antibiyotik yazmıştı :F

• Güldürdün