Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Yokum diyorum maalesef, beklediğim teklif bu değildi. :A
Yokuuuuuuuuum diyooooor. İlk turlarda iyi bir teklif beklemeyin zaten :A

Yarışmacılara sorduğum 2 klasik soru var ama senin doğum günün 28 ya da 29 Ekim olduğu için soramıyorum :A

Bir diğer sorum uğurlu bir sayın var mı? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yokuuuuuuuuum diyooooor. İlk turlarda iyi bir teklif beklemeyin zaten :A

Yarışmacılara sorduğum 2 klasik soru var ama senin doğum günün 28 ya da 29 Ekim olduğu için soramıyorum :A

Bir diğer sorum uğurlu bir sayın var mı? :A
7 numarayı ekstra severim ama bu yarışmada ne anlama geleceğinden şüpheliyim. :A

Doğum günüm ikisi de değil bu arada ama çok yakın. :A

7 numarayı ekstra severim ama bu yarışmada ne anlama geleceğinden şüpheliyim. :A

27 Ekim miydi :A Her türlü 24'ten fazla gibi :A

7 numara sahibi @Alos bu arada. Benimki sadece uğurlu sayına göre gidip gitmediğindi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga

27 Ekim :A ama yine öyle bir kutu numaramız yok :A 2+7 veya 7-2 ama o açıldı zaten :A hoş 9 da açıldı. İkiside mavi.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
1 numaralı kutunun sahibi @Cervantes daimi olarak burada ama bugün yok şansımıza :A
Emre iyi kazanmadı 500.000 TL kazandı..
------

@Dosi'nin bilgisayarı de kurayı o çekti :A
O zaman İsveç beni sever...Tekrar düşünebilirsin Patron :A :A :A
------

1 numaralı kutunun sahibi @Cervantes daimi olarak burada ama bugün yok şansımıza :A
Emre iyi kazanmadı 500.000 TL kazandı..
------

@Dosi'nin bilgisayarı de kurayı o çekti :A
O zaman İsveç beni sever...Tekrar düşünebilirsin Patron :A :A :A

Yarışma öncesi ilacımı alacaktım ama kalkıp almaya mecalim yok :A şuan biraz durgunsam kusura bakmayın :A @Tolstoyevski
Valla bende tam tersi oluyor, soğuk algınlığı vb. esnasında ilaç kullanınca durgunlaşıp dalgınlaşıyorum sen yine iyi tam tersi oluyor genelde 😱 :A

Hangi ilaç bu arada İsveç'te farklıdır sonuçta, buradaki gibi A-Ferin, Katerin yoktur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Valla bende tam tersi oluyor, soğuk algınlığı vb. esnasında ilaç kullanınca durgunlaşıp dalgınlaşıyorum sen yine iyi tam tersi oluyor genelde 😱 :A

Hangi ilaç bu arada İsveç'te farklıdır sonuçta, buradaki gibi A-Ferin, Katerin yoktur :A
Adı Alvedon :A
Ağır hastalara bile veriliyor. Zararlı olduğunu sanmıyorum. Zaten 2 tane yerine 1 tane almak yetiyor bana.