bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,348
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İşte kendime olmaz kesin.@Mircan Saye bizim tüyo verdiğimizi sansın boşver
------
Başkasına düşük miktar açıyorsun. Hayrın var onlara![]()
Teşekkür ederim böyle düşündüğün için ama gerçek hayatımda da böyle.Kendine haksızlık ediyorsun.![]()
Kısmet. Yinede umudunu kaybetmeİşte kendime olmaz kesin.![]()
Tüh 10 dakika önce burdaymış
O da çoğunlukta yakanlardan ama terside olabiliyor.
Açalım ya @batuhankaralar beni üzmez diye tahmin ediyorum, üzerse de forumu bıraksın.Tüh 10 dakika önce burdaymış
Batuhan hakkında kısa bilgi vermem gerekirse bazı dönemlerde mutlu ediyor bazı dönemlerde de üst üste 500.000 TL ile yarışmacıları yakıyor
Batuhan, Gerekli24 ve Baron bu konuda ön plana çıkan üçlü ama tabii ki Batuhan belki de bugün mutlu edecek bir zamandadırDüşün ve son kararını ver
![]()
Üzmedi hadi yine iyisin @batuhankaralarAçalım ya @batuhankaralar beni üzmez diye tahmin ediyorum, üzerse de forumu bıraksın.![]()
Genişletiriz.
Tam küfürlüksün.Tabi ki sen12.Adam gibi 10 sayfa öncesini okuyanlarla işim olmaz
![]()
Teklif gelene kadar müzik
Kıskançlığı bir kenara bırak
Daha güzel müziklere yönelelim daha bağımsız...![]()
@Tolstoyevski ne sinir bozucu atıyorsunsende yarışınca Tarkan gelecek. Tabi sen o güne kadar elenmezsen
Yarışmacıların zevkine göre olacak bunlar![]()
Bana uzak bir kavram... :/Kıskançlığı bir kenara bırak![]()
Yokum diyorum maalesef, beklediğim teklif bu değildi.@bazinga Hamdi Bey öncelikle kararlı bir şekilde gitmeden dolayı seni takdir ediyor
500.000 TL'yi açana kadar korkutmuşsun ama şu anda iyi hissediyormuş ve ilk teklifi 10.000 TL. Hamdi Bey'in teklifine var mısın yok musun?
Vaaay Emre 500.000 TL'yi aldıktan sonra ortalıktan kaybolmuştun 2 öneriyle birlikte geldin
O da sizin düşüncesizliğinizSen yarıştığında keşke Buray-İlyas-Yıldız vb. ara ara paylaşsaydık ama hep unuttuk işte seni, sen unutmuyorsun ama bizleri![]()
![]()
------
Bana uzak bir kavram... :/![]()