Ne zaman çirkeflik yaptıkPatron yarışınca terbiyeli moda girmişsin. Çirkefliğe ara vermişsin.![]()
Yokluğunda eskici gelsin
Son kararım açalım.@serhatt da genelde güzel hisleri olan biri ne hissetse çıkıyor hemen hemen
Şu anda kutusundaki değere bakmadan(cidden) genelde düşük açıyor diyim sana son kararın mı?![]()
Maalesef herhalde ilk defa kutusunda kırmızı vardı ve hem de 500.000 TL. Teklif öncesi kötü oldu....Son kararım açalım.![]()
@serhatt da genelde güzel hisleri olan biri ne hissetse çıkıyor hemen hemen
Şu anda kutusundaki değere bakmadan(cidden) genelde düşük açıyor diyim sana son kararın mı?![]()
Büyük çıkıyor büyük.Herkese açma diyorsun![]()
Ama ben sadece bilgi verdim ki...
Allah'ın sopası yok .
Ben bilmem. @bazinga 'yı sen yaktınAma ben sadece bilgi verdim ki...
Cidden bugünkü kutusunda ne kadar var bakmadan yaptım o yorumu...
Yahu her kutuda renk versek kimse kırmızı açmaz o zamanBen bilmem. @bazinga 'yı sen yaktın![]()
Bende şanssızlık var canım kendime hayrım yok.Bu gidişle yarışırken kutuna gitmezsin![]()
@Mircan Saye bizim tüyo verdiğimizi sansın boşverYahu her kutuda renk versek kimse kırmızı açmaz o zaman![]()
Başkasına düşük miktar açıyorsun. Hayrın var onlaraBende şanssızlık var canım kendime hayrım yok.![]()
Kendine haksızlık ediyorsun.Bende şanssızlık var canım kendime hayrım yok.![]()
Büyük de çıkabilir ama olsun banlayacak hali yok nasılsa diye kafam rahat@Tolstoyevski beni aç demiştin hislerin güçlü mü bugün?![]()
@bazinga sırada da beni aç, yüksek açarsam da canın sağ olsun dersin başka ne diyeceksin sonuçta banlayacak halin yok![]()