Yarışma hızlı ilerlememeli15 numarayı sonlara sakla @bazinga kesinleşti
Yarışma hızlı ilerlememeli15 numarayı sonlara sakla @bazinga kesinleşti
@BARON男爵 kutusunda 400 TL vardı24 numara açalım, son kararım.![]()
Tam adamına sordun genelde nokta atışı tavsiyeler verir@Emre Ozansoy ne hissediyorsun açalım mı 21 numarayı?![]()
Genelde hisleri nokta atışı olanlardan. Çok nadir yanılır@Emre Ozansoy ne hissediyorsun açalım mı 21 numarayı?![]()
Sarı yada mavi hissediyorum.@Emre Ozansoy ne hissediyorsun açalım mı 21 numarayı?![]()
Tamamdır açalım 21 numara, son kararım.Sarı yada mavi hissediyorum.![]()
Umarım mutlu edecek bir şey çıkar.Tamamdır açalım 21 numara, son kararım.![]()
Maalesef @Emre Ozansoy'un yanılacağı günü buldun...Tamamdır açalım 21 numara, son kararım.![]()
Bir nazar boncuğu şarttıTamamdır açalım 21 numara, son kararım.![]()
Yok artık.Maalesef @Emre Ozansoy'un yanılacağı günü buldun...
Kutusunda 150.000 TL vardı ve böylece ilk kırmızı açılmış oldu teklif öncesi son 4 kutuya gidiyoruz...
Yalnız sen sonlarda yanılmayan, başlarda yanılan birisinYok artık.Geçen hafta 500.000 bu hafta da 150.000... Benim üzerime oynuyorsunuz.
![]()
Öyle de olabilir, ama sizin parmağınızın olma ihtimali daha yüksek bence.Yalnız sen sonlarda yanılmayan, başlarda yanılan birisin![]()
Böyle bir şey olmadığını zamanında 10 kere kanıtladıkÖyle de olabilir, ama sizin parmağınızın olma ihtimali daha yüksek bence.![]()
Ay yok, şakasına diyorum.@Araf ilk 2 yüksek, son 2 düşük açmıştıya da 1 di
------
Böyle bir şey olmadığını zamanında 10 kere kanıtladıkçok istiyorsan SS atarım yarışma bitince
2 gün önce çekilen kura