Yapabilirsin tabii dinleyip dinlememek yarışmacıya kalmışBen kutu önerisi yapabilirmiyim
------
Yok ya Ozan gider sonuna kadarTeklifi alsanda sonuna kadar kutu açılaval. Neler kaçırdığın öğrenilmeli![]()
Yapabilirsin tabii dinleyip dinlememek yarışmacıya kalmışBen kutu önerisi yapabilirmiyim
Yok ya Ozan gider sonuna kadarTeklifi alsanda sonuna kadar kutu açılaval. Neler kaçırdığın öğrenilmeli![]()
Tehdit ederizYapabilirsin tabii dinleyip dinlememek yarışmacıya kalmış
------
Yok ya Ozan gider sonuna kadar![]()
İnşallah bu akşam da iyi şeyler getirirsin, açabiliriz @xdragxxBu aralar iyi gidiyorum ama sana neler getiririm hiçbir fikrim yok![]()
Tabii ki, önerilere açığız ama kırmızı önerenler gözüme gözükmesin.Ben kutu önerisi yapabilirmiyim
Çok iyi başlangıçİnşallah bu akşam da iyi şeyler getirirsin, açabiliriz @xdragxx![]()
Son kararım kelimesi gelmeden açılmıyor. Bu arada ilk düşündüklerine son kararım deme. Bazen tüyo veririzİnşallah bu akşam da iyi şeyler getirirsin, açabiliriz @xdragxx![]()
Hani son kararım?Çok iyi başlangıç@slhttnmtl kutusunda sadece 500 TL vardı.
Teklif öncesi son 6 kutuya gidiyoruuuuz.
Ozan da çirkefe yatmaz herhaldeSon kararım kelimesi gelmeden açılmıyor. Bu arada ilk düşündüklerine son kararım deme. Bazen tüyo veririz![]()
Yapmaz ama yinede ders alalım
Kendisi maalesef buralarda yok. Son yarışmalarda biraz yakıyor gibiydi sanki ama karar seninÖneriyi dikkate alıp 15 numara @Burak97'yi açalım o zaman.![]()
Genelde kırmızı açan bir arkadaş. Eminmisin?Öneriyi dikkate alıp 15 numara @Burak97'yi açalım o zaman.![]()
Son 2 yarışma kaldı yüksek açmamaÇok iyi başlangıç@slhttnmtl kutusunda sadece 500 TL vardı.
Teklif öncesi son 6 kutuya gidiyoruuuuz.
@bazinga böyle diyorsa kesin açma.Kendisi maalesef buralarda yok. Son yarışmalarda biraz yakıyor gibiydi sanki ama karar senin![]()
Baron burada olsa o da fikrini söylerdi ama o da adı çıkan yarışmacılarımızdanVazgeçtim 24 numara @BARON男爵 olsun o zaman.![]()
15 numarayı sonlara sakla @bazinga kesinleştiGenelde kırmızı açan bir arkadaş. Eminmisin?![]()
Onunda vukuatları var ama ya kırmıxı ya mavi açmakla meşhurVazgeçtim 24 numara @BARON男爵 olsun o zaman.![]()
24 numara açalım, son kararım.Baron burada olsa o da fikrini söylerdi ama o da adı çıkan yarışmacılarımızdanBu arada sen bize çok bakma bazen kafa da karıştıyoruz kasti olarak
![]()
Yok ben sizi çözdüm artık sen ve @Dosi diyorsanız kesin büyüktür.Baron burada olsa o da fikrini söylerdi ama o da adı çıkan yarışmacılarımızdanBu arada sen bize çok bakma bazen kafa da karıştıyoruz kasti olarak
![]()