Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Günün sponsor aracılığıyla yarışmacı ve seyircilerimize yemek menüsünde UYKULUK var... :Z @Dosi

uykuluk_nasil_yapilir_uykuluk_hayvanin_neresidir_mis_gibi_sifa_olan_uykuluk_tarifi_1574927276_4357.jpg

Geldim, başlayalım. :A
Bugüne kadar açtığın konularla yarışmada baya popüler bir yarışmacı oldun :A İlk haftalarda full mavi açarken son haftalarda biraz bu durumu dengelemeye başladın :A
Önce kutu seçmeye başlamadan kısaca kendini tanıt :A Admin de olsa bu artık bir klasik :A

Bu halimle bu muhteşem ziyafet bile iştahımı çekmedi :T:

Ben yine video konferans ile bağlanıyorum programa :A
Yemek yemezsen çekmez tabii, dinç olman ve ayağa kalkabilmen için yemek şart biraz iştahını zorla artık sinirlendiriyorsun bizleri :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bugüne kadar açtığın konularla yarışmada baya popüler bir yarışmacı oldun :A İlk haftalarda full mavi açarken son haftalarda biraz bu durumu dengelemeye başladın :A
Önce kutu seçmeye başlamadan kısaca kendini tanıt :A Admin de olsa bu artık bir klasik :A
Yani beni hepiniz az çok tanıyorsunuz. 2007'de Fav10'u kurdum. Çeşitli etkinlikler yönetip pek çok yarışmada yer aldım. Son 3-5 haftadır Var Mısın Yok Musun'da kutu açıyorum. :A

Evet müziksiz olmaz.
YouTube'da en çok izlenmiş MFÖ şarkısı

• Harika
Reactions: bazinga
Yani beni hepiniz az çok tanıyorsunuz. 2007'de Fav10'u kurdum. Çeşitli etkinlikler yönetip pek çok yarışmada yer aldım. Son 3-5 haftadır Var Mısın Yok Musun'da kutu açıyorum. :A
Evet oldukça güzel bir tanıtım oldu :A
2013'te çok düşük bir parayla ayrılmıştın bakalım bu kez nasıl olacak :A

O zaman ilk kutuyla başlayalım hangi kutuyu yakın hissediyorsan :A

Son kısımda teklif, kendi kutusu veya kalan kutuyu alma olayını iyice anlat :A
------

Yemek yemezsen çekmez tabii, dinç olman ve ayağa kalkabilmen için yemek şart biraz iştahını zorla artık sinirlendiriyorsun bizleri :A
Aslında sabah lahmacun yedim :A acılı et :A

Son kısımda teklif, kendi kutusu veya kalan kutuyu alma olayını iyice anlat :A
------

Aslında sabah lahmacun yedim :A acılı et :A
Kahvaltıda ben de lahmacun, döner, tavuk ne varsa yemeye bayılıyorum söz konusu et olunca öğün fark etmiyor :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: STAR and Dosi

2013'teki durumu avantaj olarak görüyorum. Daha kötüsü olma ihtimali çok zayıf o nedenle ne kapsak kardır bu geceden. :A

Buradan bütün kutular uzak gözüküyor aslında ama mecburen açmamız gerekiyor bazılarını. :A

@Özgür beni üzmez gibi geliyor 9 numarayla başlayabiliriz. :A