Tamamdır 20 dakikaya alanda ol @DosiMüsaitiz sorun yok.
Tamamdır 20 dakikaya alanda ol @DosiMüsaitiz sorun yok.
Bugüne kadar açtığın konularla yarışmada baya popüler bir yarışmacı oldun İlk haftalarda full mavi açarken son haftalarda biraz bu durumu dengelemeye başladınGeldim, başlayalım.
Bu halimle bu muhteşem ziyafet bile iştahımı çekmedi
Yemek yemezsen çekmez tabii, dinç olman ve ayağa kalkabilmen için yemek şart biraz iştahını zorla artık sinirlendiriyorsun bizleriBu halimle bu muhteşem ziyafet bile iştahımı çekmedi
Ben yine video konferans ile bağlanıyorum programa
Tamam bu olur yerim ben. (Sonuçta biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar yani siz yerken ben bakamam.🙂)Vejeteryanlara da vegan mantısı bulunuyor, mercimekten yapılma
Yani beni hepiniz az çok tanıyorsunuz. 2007'de Fav10'u kurdum. Çeşitli etkinlikler yönetip pek çok yarışmada yer aldım. Son 3-5 haftadır Var Mısın Yok Musun'da kutu açıyorum.Bugüne kadar açtığın konularla yarışmada baya popüler bir yarışmacı oldun İlk haftalarda full mavi açarken son haftalarda biraz bu durumu dengelemeye başladın
Önce kutu seçmeye başlamadan kısaca kendini tanıt Admin de olsa bu artık bir klasik
Evet oldukça güzel bir tanıtım olduYani beni hepiniz az çok tanıyorsunuz. 2007'de Fav10'u kurdum. Çeşitli etkinlikler yönetip pek çok yarışmada yer aldım. Son 3-5 haftadır Var Mısın Yok Musun'da kutu açıyorum.
Son kısımda teklif, kendi kutusu veya kalan kutuyu alma olayını iyice anlatEvet oldukça güzel bir tanıtım oldu
2013'te çok düşük bir parayla ayrılmıştın bakalım bu kez nasıl olacak
O zaman ilk kutuyla başlayalım hangi kutuyu yakın hissediyorsan
Aslında sabah lahmacun yedim acılı etYemek yemezsen çekmez tabii, dinç olman ve ayağa kalkabilmen için yemek şart biraz iştahını zorla artık sinirlendiriyorsun bizleri
Onu biliyor zaten @bazinga Hatta şaşırmıştıSon kısımda teklif, kendi kutusu veya kalan kutuyu alma olayını iyice anlat
Kahvaltıda ben de lahmacun, döner, tavuk ne varsa yemeye bayılıyorum söz konusu et olunca öğün fark etmiyorSon kısımda teklif, kendi kutusu veya kalan kutuyu alma olayını iyice anlat
------
Aslında sabah lahmacun yedim acılı et
Olsun, sonra istedikleri olmayınca suçlanıyoruzOnu biliyor zaten @bazinga Hatta şaşırmıştı
Sabah sabah lahmacun mu 😱Son kısımda teklif, kendi kutusu veya kalan kutuyu alma olayını iyice anlat
------
Aslında sabah lahmacun yedim acılı et
2013'teki durumu avantaj olarak görüyorum. Daha kötüsü olma ihtimali çok zayıf o nedenle ne kapsak kardır bu geceden.Evet oldukça güzel bir tanıtım oldu
2013'te çok düşük bir parayla ayrılmıştın bakalım bu kez nasıl olacak
O zaman ilk kutuyla başlayalım hangi kutuyu yakın hissediyorsan