2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruzSabah sabah lahmacun mu 😱
2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruzSabah sabah lahmacun mu 😱
Kahvaltıda gayet de yenir, ben seneler önce işkembe çorbası bile içmiştim kahvaltıda2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruz![]()
@Özgür burada olsa fikrini alırdık2013'teki durumu avantaj olarak görüyorum. Daha kötüsü olma ihtimali çok zayıf o nedenle ne kapsak kardır bu geceden.
Buradan bütün kutular uzak gözüküyor aslında ama mecburen açmamız gerekiyor bazılarını.
@Özgür beni üzmez gibi geliyor 9 numarayla başlayabiliriz.![]()
Senin villan ve hizmetçilerin yok muydu. İşten mi ayrıldılar yoksa🙂2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruz![]()
Dolapta o da varKahvaltıda gayet de yenir, ben seneler önce işkembe çorbası bile içmiştim kahvaltıda![]()
Son kararım, açabiliriz. İnşallah rengiyle uyumlu renkte bir şeyler açar.
Herkes tatilde. TekimSenin villan ve hizmetçilerin yok muydu. İşten mi ayrıldılar yoksa🙂
Damak zevklerimiz çok yakın sanırım ne seversem sen de onu seviyorsun ya da tam tersiDolapta o da vardün kendimi iyi hissederken yaptım bir kaç yemek
lahmacun da gece sürpriz oldu geldi
![]()
Güzel başladık @Özgür'ün kutusunda 50 TL vardı. O da yavaş yavaş yüksek açan imajını yenecek gibi duruyorSon kararım, açabiliriz. İnşallah rengiyle uyumlu renkte bir şeyler açar.![]()
Vejeteryanlık ve veganlık bana göre çok mantıksız ama neyse şimdi canlı yayın esnasında konuyu daha da dağıtmayayım yemekteyiz programı gibi@Dosi @Tolstoyevski ne yediklerini duyunca vejeteryan olduğumu anladım sanırım 😔
Hazır mavi açmışken teklifi alıp kaçsak fena olmazdı.Güzel başladık @Özgür'ün kutusunda 50 TL vardı. O da yavaş yavaş yüksek açan imajını yenecek gibi duruyor
İlk teklif öncesi son 7 kutuya gidiyoruz.
Bu aralar iyi gidiyorum ama sana neler getiririm hiçbir fikrim yok
Teklifi alsanda sonuna kadar kutu açılacak Neler kaçırdığın öğrenilmeli