O ne demek bilmiyorum ama ağrı kesiciler, mide habı falan reçetesiz.İsveç'te kırmızı reçeteli ilaçlarda reçetesiz satılıyor mu?![]()
O ne demek bilmiyorum ama ağrı kesiciler, mide habı falan reçetesiz.İsveç'te kırmızı reçeteli ilaçlarda reçetesiz satılıyor mu?![]()
Çok ciddi ilaçlar doktor izni olmadan alınamayanlar yaniO ne demek bilmiyorum ama ağrı kesiciler, mide habı falan reçetesiz.
Aynen, ilacı nadiren verirler. Hele çocuklara iltihap olmadan antibiyotik verilmez.Bağışıklık demişken, biz ilaçlara karşı fena bağışıklık kazandık sürekli kullanıyoruz şeker kullanır gibi antibiyotik vb... Sizin orası bu konuda iyi durumda sanırım?
Geçen sene doktor bana boğazıma bile bakmadan antibiyotik yazmıştı![]()
Ozaman tabiki reçetesiz satılmazÇok ciddi ilaçlar doktor izni olmadan alınamayanlar yani![]()
@12.Adam işte soruyor böyle şeylerAynen, ilacı nadiren verirler. Hele çocuklara iltihap olmadan antibiyotik verilmez.
------
Ozaman tabiki reçetesiz satılmaz![]()
Bir geçmedi beee şu hastalıkİlaç alayım kafam ağrımaya başladıyarım saate hayat bulurum
![]()
Son kararım.Türkücümüz @denizz19 keşke burda olsaydıBüyük diyince küçük, küçük diyince de büyük açmasıyla da ünlüydü
Sen Deniz derken @emreemreu da kırmızı düşünmediğini söyledi bakalım yine haklı çıkacak mı?Deniz son kararın mı?
İyi gidiyor. Son 8 kutuya 2 500.000 ile girerse sorun yaşamaz.@emreemreu 500.000 TL sahibi olarak Ozan'ın gidişatı nasıl sence?![]()
Yanlışlıkla kafa yapmasın da şimdiİlaç alayım kafam ağrımaya başladıyarım saate hayat bulurum
![]()
@emreemreu bu tur resmen neden 500.000 TL kazandığını gösteriyorSon kararım.![]()
O kadar da değil 2 kırmızıyla gitse de iyiİyi gidiyor. Son 8 kutuya 2 500.000 ile girerse sorun yaşamaz.![]()
Evet @emreemreu ne hissediyorsun 20 numarada
Mobil cihazım takıldıEvet @emreemreu ne hissediyorsun 20 numarada
------
Duayen yorumcu gitti galiba @12.Adam da fena değildir sen ne hissediyorsun 20 numarada![]()
Neyse @bazinga bunlardan bize hayır yok sen nasıl hissediyorsun 20 numaralı kutudanMobil cihazım takıldı![]()
Son zmanlarda bu kadar iyi giden olmamıştı bakalımDaha 2 tane 500 bin duruyor![]()
Yine ne sevindirecek ne de üzecek bir kutu açtık o zaman...@Gerekli24 son kararım o zaman ne yapalım başımızın çaresine bakacağız.![]()