Yapabilirsin tabii dinleyip dinlememek yarışmacıya kalmışBen kutu önerisi yapabilirmiyim
------
Yok ya Ozan gider sonuna kadarTeklifi alsanda sonuna kadar kutu açılaval. Neler kaçırdığın öğrenilmeli
Yapabilirsin tabii dinleyip dinlememek yarışmacıya kalmışBen kutu önerisi yapabilirmiyim
Yok ya Ozan gider sonuna kadarTeklifi alsanda sonuna kadar kutu açılaval. Neler kaçırdığın öğrenilmeli
Tehdit ederizYapabilirsin tabii dinleyip dinlememek yarışmacıya kalmış
------
Yok ya Ozan gider sonuna kadar
İnşallah bu akşam da iyi şeyler getirirsin, açabiliriz @xdragxxBu aralar iyi gidiyorum ama sana neler getiririm hiçbir fikrim yok
Tabii ki, önerilere açığız ama kırmızı önerenler gözüme gözükmesin.Ben kutu önerisi yapabilirmiyim
Çok iyi başlangıçİnşallah bu akşam da iyi şeyler getirirsin, açabiliriz @xdragxx
Son kararım kelimesi gelmeden açılmıyor. Bu arada ilk düşündüklerine son kararım deme. Bazen tüyo veririzİnşallah bu akşam da iyi şeyler getirirsin, açabiliriz @xdragxx
Hani son kararım?Çok iyi başlangıç@slhttnmtl kutusunda sadece 500 TL vardı.
Teklif öncesi son 6 kutuya gidiyoruuuuz.
Ozan da çirkefe yatmaz herhaldeSon kararım kelimesi gelmeden açılmıyor. Bu arada ilk düşündüklerine son kararım deme. Bazen tüyo veririz
Yapmaz ama yinede ders alalım
Kendisi maalesef buralarda yok. Son yarışmalarda biraz yakıyor gibiydi sanki ama karar seninÖneriyi dikkate alıp 15 numara @Burak97'yi açalım o zaman.
Genelde kırmızı açan bir arkadaş. Eminmisin?Öneriyi dikkate alıp 15 numara @Burak97'yi açalım o zaman.
Son 2 yarışma kaldı yüksek açmamaÇok iyi başlangıç@slhttnmtl kutusunda sadece 500 TL vardı.
Teklif öncesi son 6 kutuya gidiyoruuuuz.
@bazinga böyle diyorsa kesin açma.Kendisi maalesef buralarda yok. Son yarışmalarda biraz yakıyor gibiydi sanki ama karar senin
Baron burada olsa o da fikrini söylerdi ama o da adı çıkan yarışmacılarımızdanVazgeçtim 24 numara @BARON男爵 olsun o zaman.
15 numarayı sonlara sakla @bazinga kesinleştiGenelde kırmızı açan bir arkadaş. Eminmisin?
Onunda vukuatları var ama ya kırmıxı ya mavi açmakla meşhurVazgeçtim 24 numara @BARON男爵 olsun o zaman.
24 numara açalım, son kararım.Baron burada olsa o da fikrini söylerdi ama o da adı çıkan yarışmacılarımızdanBu arada sen bize çok bakma bazen kafa da karıştıyoruz kasti olarak
Yok ben sizi çözdüm artık sen ve @Dosi diyorsanız kesin büyüktür.Baron burada olsa o da fikrini söylerdi ama o da adı çıkan yarışmacılarımızdanBu arada sen bize çok bakma bazen kafa da karıştıyoruz kasti olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?